2777
2789
عنوان

نصیحتتون به یه دختر نوزده ساله چیه

176 بازدید | 16 پست

تروخدا بیان یکم نصیحتم کنید من موندم چکار کنم خیلی از زندگیم ناامیدم از خودم از خانواده ام از همه چیم احساس میکنم نمیدونم توی این دوره از زمان چکار کنم 

خودم نمیشناسم سبک زندگیم نمیشناسم تصوری از آینده شغلیم ندارم هیچی نمیدونم 

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدفتو تعیین کن

و در مسیر هدفت تلاش کن 

دست از تلاش بر ندار

با دوستات وقت بگذرون سعی کن هر چیز خوبی که تو این دنیا هست رو یکبار هم شده تجربه کنی

تجربه آدم رو پخته میکنه 

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

روی کاغذ توانایی های خودت رو بنویس و سعی کن حتما در باشگاهی ، کلاسی ، آموزشگاهی ثبت نام کنی ، سعی کن هر روز خودت رو قوی تر کنی ، ببین به چی علاقه داری همون موض‌وع رو پیگیری کن 

آقا هستم 

سلام،

اینکه الان سردرگمی و ناامید، نشونه‌ی گم‌ شدن نیست، نشونه‌ی بیدار شدن. خیلیا تو ۱۹ سالگی دقیقا همین حالتو دارن.

تو الان فقط باید خودتو بهتر بشناسی، نه اینکه بدونی دقیقا قراره چیکار کنی.

یه دفتر بردار بنویس چی رو دوست داری، از چی بدت میاد، چه جور زندگی‌ای نمیخوای داشته باشی. مثبت فکر کن و مثبت حرف بزن.‌.

به خدا هم بگو کمکم کن خودمو پیدا کنم، با دل حرف بزن نه از روی اجبار.

بهترین رفیقت که خیلی بزرگ،مهربون و قدرتمند فقط خداست..

هم برات معجزه ها میکن،همه خیلی عاشقت،همه خیلی هواتو داره..

و یادت باش..

تو یه پروژه‌ی ناتمامی، نه یه آدم شکست‌خورده.

داری ساخته میشی.. آروم پیش برو، ولی نایست.

به امید روزی که خودت به خودت افتخار کنی

خدا پشت و پناهت باش

💚یا الله💚