2777
2789
عنوان

نابودی آینده

59 بازدید | 11 پست

من الان سال دوم کنکورم دارم میخونم سال اول به دلیلی فکر میکردم همه فکر میکنن من قبول میشم فلان ذهنم الکی درگیر مجبور میکردم یک کلمه یاد نگیرم تاقبولی منو نبیننن نمیدونم این چه مشکلی سال گذشته خانوادم برام مشاور گرفتن پول دادن اصلا وضعیت مالی مون خوب نیست داداشم پول میده فقط بخاطر من قبول شم تا میام کتاب بخونم انگار ذهنم مجبورم میکنه به یه فکری تا درس یاد نگیرم اصلا بی کیفیت میخونم خانوادم توقع دارن فرهنگیان قبول شم من تا یک گناهی انجام بدم پیش خودم میگم این گناه کردم نمیتونم حتی یک کلمه هم بخونم خوشبحال بعضی ها درس از رو لذت میخوننن ارامش دارن خیلی افسوس میخورممم هیچ پولی تو خونمون نیست باید بخونم با این ذهنم نمیتونم😢😭😭😭😭😭😭فقط خوار میشم اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه دوست دارم همش درگیر درس باشم ولی ذهنم نمیزاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همش دنبال تاریخ رندمیا ی روز عالیی روز بعد مشاوره ی اول هفتهمشاورم میگه بهونس ولی بخدا حس بدی به ...

منم دارم داغون میشم روم نمیشه به خانوادم بگم اونا خودشون قبول شدن میگن دنبال بهانه ای ولی من واقعا با این فکرم نمیتونم