2777
2789
عنوان

کسی هست در مورد آزمون استخدامی چیزی بدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 49 پست
انشالله قبول بشی خیلی نمره ها امسال رفته بالا سراین ضریب شاغلین همه نمره ها بالای 600/700

جدی ولی من شنیدم چون سوالات مفهمومی بوده و …با۵۰ هم قبولی 

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تادفترچه نیومده شروع نکن بیخودی وقت و عمر خودتو حروم میکنی هرسال یه تغییری میدن گند میزننامسالم که ا ...

آه شنیدم ظرفیتا خیلی پایین بوده. با اینحال مداوم میگن کمبود نیرو دارن🤦‍♀️

از وقتی دفترچه میاد تا شروع آزمون چقدر وقت هست؟

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

صد در صدبرا شهری که زدم با شهر خودمون ۴ ساعت فاصله ست

خب کجا میمونی ؟ زندگی کنی؟ منم برا شهر دیگه زدم استرس این دارم کجا زندگی کنم اگه قبول شم

فارغ التحصیل هاگوارتز

انشالله قبول بشی خیلی نمره ها امسال رفته بالا سراین ضریب شاغلین همه نمره ها بالای 600/700

ضریب شاغلین چی هست؟

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

جدی ولی من شنیدم چون سوالات مفهمومی بوده و …با۵۰ هم قبولی

نه من خودم سه تا 100 درصد دارم تو درسا

ولی بازم امیدی به قبولی ندارم سوالات حیطه اختصاصی به شدت پیش پا افتاده و مسخره بودن هرکی نخونده بود هم میتونست بزنه نمره حیطه از 700 بود بعضیا نمره شون حتی تا 900هم رسیده باضریب بومی و شاغلین و تاهل و بچه

منابع کم و زیاد میشهاگر می خونید کامل نخونید که بعد بگی عوض شدمن بیشتر عمومی خونده بودم تخصصی هیچچچ� ...

ممنونم😍 

نه من خودم سه تا 100 درصد دارم تو درساولی بازم امیدی به قبولی ندارم سوالات حیطه اختصاصی به شدت پیش پ ...

چه رشته ای ؟؟ شاغلین واینا مه گفتم تو مصاحبه تاثیر داره فقط. که 

کدوم درس۱۰۰زدی؟؟🫠ایول

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.