2777
2789

بالاخره پاگذاشتم رو دلم و ازش دل کندم ک خدافظی کردم البته اون باز پیام صبح بخیر داد من دیگ سین نکردم و اونم دیگ هیچی نگفته تا الان چون میدونین بهم چی گفته بود؟؟گفته بود میخوایی بری برو مگه من به زور نگهت داشتم؟برو با هرکی میخوایی باشی باش چه مجازی چه حضوری

قبلشم بهم گفته بود حالم از حرفات بهم میخوره هیچ حرف مفیدی نداری بزنی یا از روزمره هات میایی میگی یا از خاطراتمون یا راجب احساسات حرف میزنی توهیچ چیزی به من اضافه نکردی گفت ما راهمون ازهم جداس تویه آدم خجسته و بی هدفی اما من موفقم و هدف دارم تو فقط توقع محبت و عشق داری انگار کل رابطه همینه من موظف نیستم بهت محبت کنم از بابات بخواه

گفت من دیگ ذوقی ندارم برات سردم کردی تواین رابطه دوست داشتمم کمتر شده و مقصر همه چیز خودتی

یعنی ذره ایی اون توهیناش و تحقیرکردناش و بی محبتیاشو گردن نگرفت..🙂🙂

بعدم گفت من نمیرم از رابطه اگ تو میخوایی بری برو

منم دیگ دلم طاقت نیاورد و رفتم

ولی خیلی حالم بده انگار یه تیکه از قلبمو کندم

بخدا من خیلی دوسش داشتم خیلی صبوری و سازگاری داشتم باهاش که هیچ دختری حاضر نیست تحمل کنه تاپیکای قبلمو ببینین میفهمین

ولی دیگ نتونستم

اونم دیگ پیام نداد💔🙂

خودتو درگیر روابط بی سر و ته نکن حیف دوسال عمر با ارزشت

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم🥲 اینطور که ایشون گفته خودش میخواسته تموم شه فقط نمیخواست از طرف اون باشه

شاید...

حس میکنم هیچوقت دوسمم نداشته فقط چون بقول خودش دیده دخترخوبیم وآزاری براش ندارم مونده بود و صرفا یه سرگرمی بودم براش 

اما من با تمام دلم مونده بودم تورابطه حقم این نبود اولین تجربم تلخ باشه💔🙂

دیگ حتی روش نشد پیامم بده🙂

بهتر قربونت برم من 

طرف داره خودش میگه من آدمه عشق نیستم

کسی که تو زندگیش درکی از عشق و محبت و چیزای قشنگ نداره به چه دردت میخوره 

آشغال رو باید ساعت 9 شب گذاشت دم در

🌱☕️Patience              ایران من👑☀️🦁

بهتر قربونت برم من طرف داره خودش میگه من آدمه عشق نیستمکسی که تو زندگیش درکی از عشق و محبت و چیزای ق ...

میدونی من خیلی دلم برای خودم میسوزه انقدر دوسش داشتم که با همه چیزش ساختم و جز محبت کردن وتوجه کردنش بهم هیچ توقع دیگ ایی نداشتم حتی یه شاخه گل بزور برام میخرید به زور من...

برای تولدم انگشتر طلا خریده بود اما چون بعدش دعوامون شد نیاورد بهم بده گفت فعلا اوضاع رابطه خوب نیست خوب بشه میارم میدم🙂

اون هیچوقت بهم محبت نکرد هیچ وقت بهم زنگ نزد خیلی دلمو خون کرد خیلی...