2777
2789
عنوان

بعداز دوسال ازش خداحافظی کردم وهمه چی تموم شد🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 41 پست
شاید...حس میکنم هیچوقت دوسمم نداشته فقط چون بقول خودش دیده دخترخوبیم وآزاری براش ندارم مونده بود و ص ...

شما با تمام قلب و احساست تو این رابطه بودی ولی اون کسی نبود که لیاقت همچین چیزیو داشته باشه🥲

اشکال نداره سعی کن فراموشش کنی همه ادما قرار نیست اینقدر بد باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی من خیلی دلم برای خودم میسوزه انقدر دوسش داشتم که با همه چیزش ساختم و جز محبت کردن وتوجه کردنش ...

ناراحتی و حس بد الانت طبیعیه و لازمه که برای اون آدم عزاداری کنی تا برات بمیره کاملا

تو برای چی وارد رابطه میشی دختر؟آفرین برای اینکه حالت بهتر باشه و روحت احساس آرامش کنه کنار نیمه دیگت

در غیر این صورت اون آدم نقش یه آشغال رو داره که هرچی زودتر بندازیش دور بهتره

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

عمدا دعوا راه انداخته که انگشترو بهت نده

دقیقا، فکر کن طرف زورش میاد کلامی محبت کنه چیزی ک واسش خرجی نداره ، تازه دل این بنده خدارو خون کرده با حرفاش بعد بیاد طلا بهش بده!!!؟

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
اشتی کردی؟

نمیدونم میشه بهش گفت آشتی یا نه ولی فقط یه چت کردن ساده ازاین رابطه باقی مونده من میخواستم همون چت کردنه هم نباشه اما نشد 

تایه جایی تونستم خودمو قوی کنم که خدافظی کنم ازش ولی اونقدری قوی نشدم که بایه پیام دادنش برنگردم باز چت کنم

درکل رابطم خراب شده

واتفاقا الان گریم گرفته بابتش🙂

چی گفت؟

حرفای خوبی نزد فقط یکاری کرد خودم برگردم که بهش ثابت کنم اونجوری که اون فک میکنه چیزی نیست یعنی قشنگ دستکاری روانی کرد و وقتیم که برگشتم انگار نه انگار بود گفت همه چی مثل قبله

بهت تبریک میگم . خودتو از شر ی ادم بی شرف رها کردی .

ب ارامش سلام کن :)

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍