2777
2789
عنوان

حقوق شوهرم نزدیک سی تومن با دوتا بچه اونوقت

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 55 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه شغل دوم راه بندازید که باهم مشغول شید اینطوری هم ایشون زیاد خسته نمیشه وتمام وقت سرکار نیست هم ش ...

منم کمک خرجشم گفتم بهم ارث رسیده .ولی دلم میخاد خونه بزرگ کنیم ماشین عوض کنیم 

اولا من خودم .تو بانک پول دارم وجود میگیرم ارث بهم رسیده .دوما وقتی به دنیا اوردم شوهرم دوجا حقوق می ...

الان سود بانکی خیلی کمه یعنی به ازای ۵۰ میلیون من میگم یه تومنم شما سود بگیری شما چند میلیارد تو حسابت داری ک  ۱۰ تومن سود بگیری ازش... و نکته دوم اینکه ایشون داره سر کارشون میره دیگه شاید خسته میشه واقعاً دیگه توانشو نداره بخواد بره سراغ شغل دوم

الان سود بانکی خیلی کمه یعنی به ازای ۵۰ میلیون من میگم یه تومنم شما سود بگیری شما چند میلیارد تو حسا ...

عزیزم من سود خوبی میگیرم حالا بماند چرا . ولی این بی اهمیتی شوهرم ودوست ندارم

عزیزم من سود خوبی میگیرم حالا بماند چرا . ولی این بی اهمیتی شوهرم ودوست ندارم

خب اون سی داره شماهم سود خوب میگیری 

خونه ماشینم داری ارثم داری،واقعا حرص چیومیزنی دیگه!

مگه چقدزنده ایم