2777
2789
عنوان

لپ تاپ مناسب برای معلم و مدرسه

116 بازدید | 10 پست

من معلم مدرسه ابتدایی هستم میخواستم یه لپ تاپ مناسب کار مدرسه بخرم  که ورد و اکسل و پاورپونت و... رو اجرا کنم . چی پیشنهاد میکنید چه مارکی با چه مشخصاتی خوبه؟

من دو تا لپ تاپ دارم یه ایسر یه اچ پی ،از اچ پی خیلی راضیم

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایسوس بنطرت بهتره یا اچ پی؟

ایسوس نداشتم عزیزم اما لپ تاپ اچ پیم رو از سال ۸۹ دارم خیلی خوبه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

hp یا asus یا lenovo , 

core i5 13g U 

16 GB ram

256 ssd

بدون کارت گرافیک

در حد ۴۰ تومن، کفایت می‌کنه براتون.

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را                                                                                        ** اگر جواب ندادم، ببخشید؛ احتمالا چون حرف‌ها اون‌قدر نامربوط یا خارج از چهارچوب من بوده که حوصله‌ی جواب دادن نداشتم.**

بنظرت اچ پی بهتره یا ایسوس؟

اینو نمیدونم

اول اچ پی فک کنم

ولی ایسوس از نظر قیمت

ولی من تحقیق کردم نوت بوک چون قابل حمله و دوتیکه و اندازه آیپده و یکمی هم قابلیتای اندروید داره

جای سی دی نداره ولی جای یو اس بی و شارژر خودش و شارژر اندروید داره

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

بعدا می‌خوایم بگیریم درحد صدمیلیون بنظرتون چی خوبه

اگه حجم و حمل و اینا برات مهم نیست و کار سنگین میخوای کنی عادی بگیر

بین ایسوس و اچ پی

اگر برات مهمه کار آنچنان سنگین و قر و قاطی باهاش نداری و ملایم رفتار میکنی با سیستم نوت بوک

باز تحقیق کن امتیازای هردو رو بخون

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه.