2777
2789
عنوان

جدیدا من هر تاپیکی میزنم تعطیل میشه داستان چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 20 پست
@جاری_نی_نی_یار_پنج‍

@niniyar‍ 

بزنین روی این اکانت آبی ، نحوه ی حذف تاپیک رو نوشتن 

شما که عضو قدیمی هستی باید بدونی بعضی کاربر ها تاپیک های مذهبی و شهید رو گزارش میزنن

اگه لینک تاپیکو داری بفرست برای نینی یار برات برمیگردونه

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@niniyar‍ بزنین روی این اکانت آبی ، نحوه ی حذف تاپیک رو نوشتن شما که عضو قدیمی هستی باید بدونی بعضی ...

من کاربر قدیمی هستم ولی زیاد نمیام تو سایت وقت نمیکنم

ولی دقیقا یکیش هم همین کاربر ماه بانو هست مشخصه بیکاره کارش همینه گزارش زدن تاپیکها

میدونید موضوع اصلا باعث درگیری کسی نمیشد یه موضوع مذهبی معمول بود موضوع خوابم بود نمیدونم چرا گزارش خورد اصلا عجیبه با وجود همچین کاربرایی بهتره فعالیت کمی که قبلا هم داشتم نداشته باشم قدیما اصلا اینشکلی نبود کاربرای فهمیده و باسوادی بودن

تاپیکامو حذف کنم خارج میشم از این سایت 

من کاربر قدیمی هستم ولی زیاد نمیام تو سایت وقت نمیکنمولی دقیقا یکیش هم همین کاربر ماه بانو هست مشخصه ...

اگه وقت داری بیا 

همبن تاپیک های به ظاهر ساده خار شده توی چشم این جماعت 

میدون رو خالی نکن تا این اوباش اینجا رو نگیرن

حتی درمورد پیشرفت دانشمند و مدال اوردن دانش آموز ها هم تاپیک بزنی گزارش میزنن 

ولی من چند بار به نینی یار اعتراض کردم تاپیکم رو برگردوندن  

لینک های تاپیکت رو ذخیره کن

خیلی هاشون چندین کاربری دارن 

مثلا با ۴ تا کاربری ، ۴ بار گزارش میزنن 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

اگه وقت داری بیا همبن تاپیک های به ظاهر ساده خار شده توی چشم این جماعت میدون رو خالی نکن تا این اوبا ...

عزیزم وقت اینکارارو ندارم به خودم احترام میزارم وارد این سایت نمیشم من کاربر قدیمی هستم اصلا سایت اینطوری نبود شما همونطور که میگی پشت همین کاربری ها که میگی مثلا هرکسی ۴ تا کاربری داره که اگه کسی حقیقتو بگه گزارش بزنن که مردم آگاهی نداشته باشن میدونی چرا اینو میگم من خودم تفسیر قران بلدم یکی به اشتباه  یکی حرفی زد من راهنمایی کردمش حتی میخواستم بابت حرفش سوره رو بگم و کلام خدارو انتقال بدم ولی اینا دنبال اینن مردم عقب مونده باشن

شاید از کاربرهای خود سایت باشن شاید درآمدی دارن از اینکار یا شاید هم نباشن از این مذهبی نماها باشن که همه جا پر هستن اصطلاحا بهش میگن س ا ی ب ر ی تو اینستاگرامم پر هستن ۱۰ سال پیش اینطوری نبود که الان بدتر شده پر شدن همه جا