من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
میگم من مبتدی هستم سر در نمیارم . باید بیس الگو کشی بلد باشید تا دوره به کارتون بیاد لینک رفع اشکال ...
متوجه شدم عزیزم،میگم یعنی متد اموزشی الگوییش رو نمیدونی چیه؟ مولر یا گرلاوین یا متریک ؟اطلاع نداری؟
من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...
ببین مثلا بیس الگو معمولی را کشیده بعد خیلی ساده توضیح میده . روش خاصی به نظرم نداره . من دوره ۱۵۰ م ...
آها،من دوره مولر اصلاح شده رفتم،گفتم شاید مولر باشه،پس مرسی گلم،انشالله یه مشتری خوب گیرت بیاد