2821
2789
عنوان

نظر بدین همگی لطفا

118 بازدید | 8 پست

یه دختر ک تک فرزند باشه 

بعد خانوادش خیلی معمولی باشن

و توی بچگی مدرسه غیر انتفاعی ننویسنش، ماشین شارژی نخرن براش، اسکوتر برقی نخرن براش، فقط در حد اسکوتر ساده سه چرخه دوچرخه اسکیت بخرن، مهد کودک عادی بره، کلاس دوتا بره فقط فرهنگسرا و حرفع ای ننویسنش، تک فرزند باشه ولی پیش دوستاش نبرنش و تنهایی بکشه باباش محبت نکنه بزنتش، پول نده ولی وقتی بشه16سالش، اتاق دارشه با کلی وسیله جذاب تخت کمد شیک، ی گوشی 80ملیون بخره مادرش، پاور بانک 6ملیونی، اسپیکر25ملیونی، طی یسال بخرن اینارو، هر ماه، هفت ملبون لباس بخره، عید40میلیون پول خریداش بشه فقط یسالا ن هرسال خرج اصلا نداشته بالا گفتم بیپولی سر کرده اینا تو 16سالگی شده براش، الانم میخاد تا عید واچ 15ملیونی و لیزر15ملیونی بخره یا بیشتر، هفته یبارم ی تفریح پارکی رستوران ای میره، این ادم خوشبخته از نظر رفاه مالی یا بدبخته؟ خودش میگه بدبخته؟ یکی خاست نظر بپرسم همین الان و پرسیدم

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

خوشبختی به احساس درونی آدمها بستگی داره

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبخته

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

خوشبخت یا بدبخت بودنش رو نمی‌دونم

ولی این بشر خیلی پول رو جدی گرفته تو زندگیش بعداً به مشکل میخوره

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز