2777
2789
بستگی به رفتار عروس و پسرشون داره

ربط نداره من اصلا به مادرشوهرم بدی نکرده بودم همیشه همراهمون بود هرجا میرفتیم هرچی میخریدیم ولی حامله شدم ی بار نشد بگه واسه ات غدا درست کردم بوش میومد هرچند واسه من مهم نبود شوهرم منو میزاشت خونه بچه داری میکردم با مادرش هر روز میرفتن گردش حالا منم جز محبت کاری نکرده بودم ی بار میگفت پیش زنت بمون تنهایی نه کسی مباد خونه اش نه جایی میره هیچکس منو درک نکرد 

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحث مادرشوهر نیست،،، که بخواد دیدش این باشه یا نباشه!! 

یه واقعیت هست مگه عروس دختر میشه؟؟؟ نه والا نه بلا،،،، حتی اگه بهترین عروس باشه 

کدوم دختر حرص میخوره شوهرش دو کیلو میوه ببره برای مادرش؟؟ 

1

همبن چنددقیقه میشه تاپیک زدن مادرشوهرم رو راصی نیستم بیمه کنیم

خب اره دیگه عزیزم مگه شما با مادرشوهرت مثل مادرت میتونی راحت باشی؟ راحت بودن ینی هم خنده و حرفای خصو ...

من‌با مامانمم حرف خصوصی نمیزنم خجالت میکشم😂😂😑

برا من مادرشوهرم عالیه اما مادرم نه

اونقدر حرصم میگیره از آدمایی که فامیل سوهر ذو ترجیح میدن به فامیل خودشون

خدا خیرت بده مادرسوهذنو دوست داری ولی هرچقدر مامانت بد باشه در مقابلش مسوول هستی عزیرم مادر شوهرت بچه و دلسوز داره

بله، خیلی واضحه که دختر خود آدم با دختر مردم فرق داره. با اینکه مادرشوهر من باهام رابطه‌ش خوبه، همیشه کادو و محبتش به راهه، ولی بازم دخترش فرق داره

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
بله، خیلی واضحه که دختر خود آدم با دختر مردم فرق داره. با اینکه مادرشوهر من باهام رابطه‌ش خوبه، همیش ...

مثلا احترامی که به دخترش میزاره رو به عروس میزاره یا ن؟

من‌با مامانمم حرف خصوصی نمیزنم خجالت میکشم😂😂😑

ها بیا 🦧حالا فکر کن یه خانم سن بالا که هیچ زحمتی برات نکشیده و فرهنگ متفاوتی باهات داره بیاد باهات احساس راحتی کنه و هر حرفی رو بزنه رابطه ها خراب میشن دیگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ها بیا 🦧حالا فکر کن یه خانم سن بالا که هیچ زحمتی برات نکشیده و فرهنگ متفاوتی باهات داره بیاد باهات ...

خب اون که اره هر حرفی نمیشه با مادرشوهر یا خواهر شوهر یا کلا فامیل زد😂😂

مثلا احترامی که به دخترش میزاره رو به عروس میزاره یا ن؟

بله احترام میذاره. ولی هرچی سعی می‌کنه بروز نده، کاملاً مشخصه اون ذوقی که برای ریخت و پاش و گشت و گذار دخترش داره، برا من نداره. همش هم میگه تو مثل دخترمی

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اونقدر حرصم میگیره از آدمایی که فامیل سوهر ذو ترجیح میدن به فامیل خودشونخدا خیرت بده مادرسوهذنو دوست ...

مادرشوهرم کسی بود که تو زایمان تو بیمارستان لباس زیرمو عوض کرد ۱۶ روز موند پیشم شبا بچه رو نگه داشت غذا پخت بهم رسیدگی کرد اما مادرم کسیه که همیشه میگه سیاه بخت شی حوصله بچه نداره یدونه کادو واس بچم نداد چون معتقده دختر مال غریبست چون پسردوسته و اینقد حرفا که دلم میشکنه بگم

۵ انگشت دست یکی نیست مادرشوهر خوب و بد هم هست

فامیل خودم هیچ کدوم نیومدن پیش بچم چون حسودن اما فامیلای شوهر با گل و شیرینی اومدن

۱۴۰۴/۷/۱۸