2777
2789
عنوان

شوهرم دوستمو بهونه کرده

2089 بازدید | 75 پست

میگ من ۲ هفته اس فکرم درگیره تو برای چی بااین دختره خراب میچرخی دختره بیخود میکنه میاد خونه ما

چون من قبلا ک حرف میزدیم داغ کردم گفتم بهش دوستم میگ وقتایی ک شوهرت نیس توام بیا ب دوس پسرم میگم دوستشو بیاره بریم باهم بیرون

خانوما بارها شده بهم گفته شوهرت ازکجا میخاد بدونه بیا بریم بچرخیم بابا گوره بابای شوهرت

هرموقع ببینه ما باهم خوشیم حالش بدمیشه 

کاملا حقو میدم ب شوهرم

بدجور بهم ریخته اون دوستمم بهونه کرده بود غروبی بحث کردیم گف دیگ حق نداری بری باهاش بیزون اصن وقتایی ک من سره کارم بهت اعتمادندارم‌نمیدونم کجامیری

انگاری ترسیده از حرفی ک بهش زدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حرف مسخره ای زدی قبول داری؟

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐

همیشه بخاطر همین دوستا ی زندکی به گند کشیده میشه لطفا ازش دوزی کن بچسب به زندکیت 

♡ کاراگاه عزیز چشاتو باز کن امضارو بخون این اکانت از تاریخ 1403/12/5به بعد دست منه تا این تاریخ تعلیق بوده تاپیکای قبل از اون مال من نیست پس قبل از کارگاه بازی دراوردن اول امضامو بخون لطفآ و مجرد تشریف دارم مادر دوتا دخترم نیستم