2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احمقه همش سرش تو گوشیه همش فیلم اینستا تا 9ونیم شب سرکار شب هم هر دفعه به یه بهونه ای تا 10 کارشو طول میده الان 5 ماه ازدواج کردم چه غلطی بود کردم اخه هیچ راهی نداره چکار کنم با این بچه نه راه پس دارم نه راه پیش

هورمون هات ریخته بهم .دیگه حالا بارداری استرس و ناراحتی شما رو بچت هم تاثیر می‌زاره .

چه هورمونی ریخته به هم ادمی هم که باردار نباشه چطور میتونه با اینجوری ادمی بسازه اخه 

بچه یهویی شد اصلا عفونت داشتم دکتر گفت فعلا باید دارو مصرف کنی نمیدونم یهویی چی شد

هعی بابا بد شد که ولی اگر حس می‌کنی چیز خاصی نیست و بخاطر یکم بی محلی و کوچیک ازین چیز زندگیتو خراب نکن 

نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی  واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }