2777
2789
عنوان

همسرم مامانشو بیمه کرد

4467 بازدید | 152 پست

از وقتی شوهرم کارش خوب شد و بیمه تکمیلی و اینا شد مادرش هی گفت هی گفت هی گفت که منو بیمه کن تا بالاخره امسال شوهرم اومد بیمش کرد و ماه ب ماه دارن از حقوقش سهم بیمه مادرشم برمیدارن 

حالا نه طوری هست نه دندون داره نه هیچی 

همش الکی میره ازمایش میده عینک میگیره دکتر میره الکی الکی هیچ طورشم نیست!

اینقد حرصم گرفته ازش 

حالا میدونه همپین واجب نبود و داره از حقوق شوهرم کم میشه اما با من شدیدا رقابت داره و میخواد هررررر چی که سهم من میشه اونم داشته باشه حتی بیمه😐😐😐

اونوقت هررررچی داره مال دختراشه

تازه گفته هروقت مشهد خواستین برین منم میام☹️

کاش بیمه تکمیلی شامل پدرمادر نمیشد

حتی فهمید من با سهمیه بیمه عینک افتابی خریدم مخصوص اومد رفت همون عینک فروشی اونم عینک افتابی خرید که از من عقب نیفته🫠🫠🫠

اونم مادرشه 

حساس نشو 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینکه پسرش مادرو بیمه کنه کار خوبیه 

ولی از اونجا که داره سوء استفاده و حسادت میکنه قشنگ نیست 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

همش میخواد بگه من مریضم همش دلش میخواد ما بهش رسیدگی کنیم همش میخواد تو زندگی ما باشه 

کلا اگه پدرشوهرم نبود مطمئنم این از تو خونه ما تکون نمیخورد شبا هم وسطمون میخوابید 

اینقدر دلش میخواد بچسبه به ما و با من رقابت داره 🥴🥴🥴

مگه قبلا عینک افتابی میزده؟🫠

نه بابا تو عمرش اصلا نداشته 

اینم چون شنید من خریدم مخصوصا اومد خونه ما و رفت دقیقا همونجا خرید 

من باهاش نرفتم وگرنه باید عیییین عینک من میخرید😂😂😂