2777
2789
عنوان

عجیب ترین فوبیاتون چیه ❔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 22 پست
کرم سوراخ های کنار هم تاریک مطلق

از کرم میترسمم💔💔

INTJ هستم (معمار) ، خانم هستم ، کاربری دست سه نفره ، علاقه مند به کالبد شکافی🗿❤️ ویولن میخوام بخرم و علاقه مند به زبان اسپانیایی🇪🇦  یه روزی نابود میشم دو ساله افسرده ام و پارانوئید دارمم💔 حالم خوب نیست بده شاید برم😕

میترسم وقتی تو دستشوییم مارمولک از سقف بیوفته پس گردنم

هم از مارمولک میترسم هم وقتی سوسک تو دستشویی ببینمم

INTJ هستم (معمار) ، خانم هستم ، کاربری دست سه نفره ، علاقه مند به کالبد شکافی🗿❤️ ویولن میخوام بخرم و علاقه مند به زبان اسپانیایی🇪🇦  یه روزی نابود میشم دو ساله افسرده ام و پارانوئید دارمم💔 حالم خوب نیست بده شاید برم😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیب ترینش این بود که چندوفت بود از شیر میترسیدم!!! یعنی همش تجسم میمردم اگه یه شیر وارد خونه بشه چی ...

شیر که کلا ترسناکه 

شیر که کلا ترسناکه

ترسناک هست 

ولی فوبیای عجیبیه دیگه! اخه شییر؟؟ 

اخه تو ایران شیر کو!!! که ادم بترسه 

حالا باز سگی،، گرگی،،، چیزی عادیههه

بعد فقط ترسناکیش نبود،،، واقعا فوبیا داشتم و همشربا خووم فکر میکردم اگه الان شیر وارد خونه بشه چیکارکنم 

فکر میکنی دلیلش چیه شوهرم چندبار میخاست پرنده بخره بخاطر من که میترسم نگرفت دیگ

نمیدونم خودمم

ولی دوستم پرنده داشت تا وقتی تو قفس بود خیلی بامزه بود ولی وقتی بیرون میومد پرواز میکرد خیلی صدای بال زدنش بد بود

خودشم اولش میترسید ولی چند وقت بعد دیگه نترسید 

مار حتی عکسشم‌ نمیتونم ببینم

از مار خیلی نمیترسم ولی عکسش رو میتونم ببینم