2777
2789
عنوان

چرا اینجوری می‌کنه 😬

93 بازدید | 9 پست

خواستگارم حدود دو هفته هست که با هم آشنا شدیم اصلا بهم پیام نمی‌ده مگر اینکه بخواد برای جایی که می‌خوایم بریم هماهنگ کنه اهل چت کردن نیست بهشم گفتم میگه من اهل گوشی نیستم تو چت کردنم خیلی ضعیفه اما حضوری خیلی خوبه و با هم صحبت میکنیم و خیلی خوبیم واقعا نمی‌دونم این طبیعیه یا نه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه مدلشه ولی خب دوست پسر که نیس بیاد شب تاصب چت کنه خواستگاره دیگه

می‌گفت وقتی جنازه برای شما نباشه، حلواش براتون شیرینه.گفتم یعنی چی؟مکث کرد و گفت؛ وقتی درد برای شما نیست از بیرون راجبش حرف زدن راحته. ..................   ................                 وقتی خورشید می‌درخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که می‌روند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.

ایشون الان سه روزه رفته تهران با خونوادش دریغ از یک پیام که به من بده اصلا حالمو بپرسه خیلی ناراحتم ...

آوو اینجوری که بده یکم حق داری

می‌گفت وقتی جنازه برای شما نباشه، حلواش براتون شیرینه.گفتم یعنی چی؟مکث کرد و گفت؛ وقتی درد برای شما نیست از بیرون راجبش حرف زدن راحته. ..................   ................                 وقتی خورشید می‌درخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که می‌روند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.

به نظرتون باهاش صحبت کنم بگم اینجوری اذیت میشم یا هیچی نگم ؟

بگو بهش ،بگو همیشه اینجوری قراره باشی؟

حالا خودتم میتونستی یه پیام بدی خبر ازش بگیری