ژانرش مهم نیست بگید برم رمان بخونم فایده نداره این زندگی
به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم از این تقلب ، از این تاج کاغذین که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
کلا رمان های کلاسیک جوریه که غیر ممکنه خوشت نیاد حتی ویکتور هوگو هم بخونی باز لذت میبری
اره خدایی
به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم از این تقلب ، از این تاج کاغذین که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینا سنگین نیستن من با اینکه سالهاست رمان میخونم ولی یراغ رمان روسی نرفتم چون انگار سنگینن وکند پیش ...
یه رمان خون خفنی پس نظرتو بگو
اینا سنگین نیستن من با اینکه سالهاست رمان میخونم ولی یراغ رمان روسی نرفتم چون انگار سنگینن وکند پیش ...
نه اصلا من تو یک ماه نهایتا تو دوماه ممکنه هر کدوم از کتابی که گفته باشم رو تموم کرده باشم چون جالب بود برام دوست داشتم ادامش متوجه شم میخوندم و خیلی خوب پیش میرفت همه موضوعات رو به ارائه گذاشته بودن