2777
2789
عنوان

قشنگ ترین رمانی که خوندین

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 21 پست
کلا رمان های کلاسیک جوریه که غیر ممکنه خوشت نیاد حتی ویکتور هوگو هم بخونی باز لذت میبری

اره خدایی 

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا سنگین نیستن من با اینکه سالهاست رمان میخونم ولی یراغ رمان روسی نرفتم چون انگار سنگینن وکند پیش ...

یه رمان خون خفنی پس نظرتو بگو

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
اینا سنگین نیستن من با اینکه سالهاست رمان میخونم ولی یراغ رمان روسی نرفتم چون انگار سنگینن وکند پیش ...

نه اصلا من تو یک ماه نهایتا تو دوماه  ممکنه هر کدوم از  کتابی که گفته باشم رو تموم کرده باشم  چون جالب بود برام دوست داشتم ادامش متوجه شم میخوندم و خیلی خوب پیش می‌رفت همه موضوعات رو به ارائه گذاشته بودن 

مهندس 

داستایوفسکی سنگینه 

من چندتا ازش خوندم

یجوریه باید مثل کتاب درس بخونی که یادت بمونه 

شخصیتهای زیاد اسمهای سخت موادث تو در تو حجم بالا 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

یه رمان خون خفنی پس نظرتو بگو

من مدتها امریکایی  میخوندم 

اول هم همه کتاب های دانیل استیل 

چون وقتی کتاب رو تموم می کنی احساس خوبی داری 

فرانسه چند تا خوندم خیلی سخت وکنده 

جدیدن رمان های کالین هوور ،خیلی قشنگن 

عشق زشت 

ما تمامش می کنیم 

ما شروعش می گنیم 

داستایوفسکی سنگینه من چندتا ازش خوندمیجوریه باید مثل کتاب درس بخونی که یادت بمونه شخصیتهای زیاد اسمه ...

فکر کنم صد سال تنهایی هم مال این نویسنده باشه 

ببین من هی خوندم هی خوندم 

وسطاش بریدم دیگه میخواستم بزارم کنار 

ولی انگار با خودم لج کردم وگفتم باید تمومش کنم 

یه کتاب عجیب بود 

که نتیجه وتمام ماجرا در دوسه صفحه اخر کتاب خلاصه شد