2777
2789

من بچه طلاقم مادرم از وقتی جدا شد دلش نبود من پیشش باشم همش بیرونم میکرد تا الان سه بار از خونه بیرونم کرده دفعه اول یکسال بیرونم کرد من یخچال لباسشویی خریدم زندگیمو میکردم اومد گفت غلط کردم درست میشم برگرد و منم حماقت کردم برگشتم وسایلم فروختم ولی بعد مدت کوتاهی شد همان آش همان کاسه! 

الان مرتبه سومه اومدم بیرون چون دیگه تحمل تنش ها و تهمت دعواهاش ندارم 

بخدا یبار رفتم لباس زیر توری گرفتم چون هوا گرم بود انقدر خودگمانه میگفت تو رفتی دادیش که لباس زیرت این مدلیه

بعدشم دوست پسرم گفت بیا خونه من البته دوساله باهمیم چون بهش اعتماد داشتم رفتم اونم بعد مدتی پیله کرد میخوام به خانوادم نشونت بدم باید بیایی بریم عقد کنیم منم از حمالی اشپزی توی خونه اش خسته شدم و گیر دادنش به ازدواج و از خونش اومدم بیرون البته اینم بگم یبار توی بحث مون الکی منو سیلی محکمی زد مقصرم بود بخاطر اون دیگه ادم حسابش نمی کنم 

الانم اومدم تنها زندگی می کنم افسردگی خفم کرده شبا میرم پارک اما حالم خوب نمیشه روزا هم بیکار باشم پیاده روی میرم اما داغونم دلم مردن میخواد حتی حوصله اشپزی ندارم انقدرم بدهی بالا اوردم پول دستم نیست یخچال لباسشویی بخرم اذیتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چمقدار بدهی داری یعنی؟ 

بنظرم از ینفر بصورت جدی راهنمایی بخواه برای زندگیت

این روزا همه بدهی دارن 

دلیل نمیشه بری خودکشی کنی 

یه اشتباهاتی در گذشته داشتی که البته همه دارن و الان فرصت جبران پیدا کردی چون از خانوادت جدا شدی خداروشکر  

ببین تو شرایطتت خیلی خیلی خیلی بهتر از بقیست

چرا نقاط قوت زندگیت رو نمی‌بینی ؟؟

شغل ، استقلال ، فرصت رشد ، تجربه ، پختگی 

خداییش همین شغلت خیلی ها آرزوشو دارن 

همین دل بزرگی که داری خیلی ها آرزوشو دارن 

به خودت بیا و ببین 

چشماتو باز کن