2777
2789

از کل دنیا نصیب من شد

فقط به خودش میرسه

بینیش عمل میکنه

همه دندوناش کامپوزیت و هزار کوفت و زهرمار میکنه....میره ۴تا ۴ تا تار موسیقی که دونه ای ۲۰،۳۰ میلیونه میخره....جدیدا هم که میخواد ماشینش عوض کنه

بعد من از دندون درد شبا خوابم نمیره ولی زورش میاد یکم پول بده که برم

دندونپزشکی...کار هم نمیزاره بکنم که خودم پول دربیارم حدقل....

هیچوقت تو زندگیم حس با ارزش بودن و کافی بودن نداشتم هیچوقت حس نکردم که مهمم و کسی دوسم داره....حتی یه لحظه!

یه عمر تحقیرم کرد یه عمر بچه های مردم رو که هیچ عنی نیستن کوبید تو سرم....تهش چیشد؟ شدم یه عقده ای که گدای محبته:)!

بچه ها حالم خوب نیست...هیچوقت خوب نمیشم حتی که تموم عقده هامم رفع بشه هیچوقت خوب نمیشم مریض شدم انگار:)

اگه نمیتونید مراقب حرف زدنتون باشید منو ریپ نزنید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابات تصورمو کلا راجب تصویر ذهنیم از بابا بهم ریخت اسی

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

پدرت چندسالشه از این کارا میکنه؟

رابطه با مادرت چطوره عزیزم از اون کمک بگیر

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
پدرت چندسالشه از این کارا میکنه؟رابطه با مادرت چطوره عزیزم از اون کمک بگیر

هیچکس منو نمیخواد حتی مامانم کاش بدنیا نمیومدم اصلا....کاش سقط میشدم...امشب اصلا حالم خوب نیست

هیچکس منو نمیخواد حتی مامانم کاش بدنیا نمیومدم اصلا....کاش سقط میشدم...امشب اصلا حالم خوب نیست

غصه نخور رونالدو هم مامانش میخواست سقطش کنه دیدی الان چه برکتی شده برای دنیا!! باید تلاش کنی عزیزم

مادربزرگی دایی کسی

حداقل درس بخون ی رشته خوب قبول بشی یکم ازشون دور بشی

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
غصه نخور رونالدو هم مامانش میخواست سقطش کنه دیدی الان چه برکتی شده برای دنیا!! باید تلاش کنی عزیزمما ...

ی عمر خوندم 

ریزش مو گرفتم زخم معده گرفتم مردم و زنده شدم سر درس خوندن ولی اونم نتیجه نداد....من بدبختم

بعدم بری سمت کسی میگن چرا

نه نمیرم...از همه ادما حالم بهم میخوره....بشدت ادم بی اعتماد بنفس و گوشه گیری ام

ی عمر خوندم ریزش مو گرفتم زخم معده گرفتم مردم و زنده شدم سر درس خوندن ولی اونم نتیجه نداد....من بدبخ ...

میدونستی هر فکر انرژی داره و بخودت برمیگرده؟ معنی نتیجه اعمال هم همینه وقتی کار خوبی کنیم انرژی خوب میدیم و وقتی کار بد میکنیم انرژی بد بهمون برمیگرده سعی کن مثبت فکرکنی کارهای خوب بکنی ب آینده امید داشته  باشی بازم تلاش کنی از وقتت استفاده کنی از هر لحظش، سوره بقره تندخوانی صوتی رو ۴۵ روز حتی شده با صدای کم پخش کن تمام مشکلات روحی جسمی مالی همچیت حل میشه ولی اتاقت و خودت باید تمیز باشین