2777
2789
عنوان

ومپایر🧛🏻‍♀️🍷

| مشاهده متن کامل بحث + 10847 بازدید | 2328 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🤣🤣🤣

فقط اسی که نمیفهمید داریم چه میگیم😂 خیلی نامردیم

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯

حواسم بهت هستا تحویل نمیگیری

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

قربونت برمممم😍😍😍❤️❤️❤️🫂🫂🫂

خدانکنههههه استیکم🥲🫂❤️

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

خب باز برا تو تاپیک مخصوص میزنم به اعصابت مربع باش😒

باشه مثلثم

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

فقط اسی که نمیفهمید داریم چه میگیم😂 خیلی نامردیم

دلم سوخت براش خیلی🤣🤣

@دلاخوشگله‍ 

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

امشب چقدر تاپیک داریمهر طرف تاپیکه

چقد تگ داریم

حواسم بهت هستا تحویل نمیگیری

تو تحویل نمیگیری 

نمیگی من زنده ام مرده ام 👀👩‍🦯

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

دلم سوخت براش خیلی🤣🤣@دلاخوشگله‍

دختر خوبیه که 🥹.

وای😂

نه مربع باش مربع قوی تره😂

آها باشه  فقط زود بزنی که لوزی میشم

خییلییی🥲😂

😂🍒🍓