2777
2789

البته دور از شما 

ولی کلا تو هر محیطی ولی خب تو محیط کار بیشتر محسوسه 

نمی اونن بینن یکی بهتر یا خوشگل یا پیشرفت شغلی و هر چیش بالاتره 

یا اکثر زیراب زنی ها از زن هاست

واقعا چرا؟ 

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انسانها ذاتا خود خواه هستن 

هر چیزی خوبش رو برا خودشون میخوان مگر اینکه به دلایله محکمی ، غلبه کنن روی این خود خواهی

این اصل رو اگر بپذیریم زندگی کنار آدمها  راحتتر میشع 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

انسانها ذاتا خود خواه هستن هر چیزی خوبش رو برا خودشون میخوان مگر اینکه به دلایله محکمی ، غلبه کنن رو ...

این خیلی بده واقعا 

مخصوصا تو محیط جمعی

این خیلی بده واقعا مخصوصا تو محیط جمعی

تو وجود انسان  خوب و بد ،با هم هست 

برا اینکه خوب ها بیاد بیرون نیاز به کار کردن دارهذ

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

کاملاً موافقم متاسفانه زنها یکجا نمیتونن باهم کار کنن 

ما تو محیط کارمون ۳تا خانوم هستیم دوتاشون باهم عین کارد و پنیر هستن همش زیرآبِ همو میزنن خیلی خانوما آبروبر شدن😔😔

خانومایی که قصد کاشت ابرو دارین با ما تماس بگیرین ، بهترین مشاوره برای کاشت مو و ابرو ۰۹۳۰۸۰۲۲۴۲۷ آذر 👑 یکتام 👈  👑دنیام 👉
کاملاً موافقم متاسفانه زنها یکجا نمیتونن باهم کار کنن ما تو محیط کارمون ۳تا خانوم هستیم دوتاشون باهم ...

خیلییییی

من حاضرم با یه جمعیت مرد کار کنم ولی با زن نه😁