2777
2789
عنوان

دلم برای خودم کبابه با شوهر کردنم

1448 بازدید | 71 پست

نمیدونم چرا همه از 18 19 سالگی تهش 27 28 سالگی شوهر میکنن بعد من با اینکه خیلی به خودم می‌رسیدم و خوشتیپ بودم خانواده ی خوب تحصیلات و..... تو 38 سالکی با یکی ازدواج کردم که همش سرکاره و هیچ وقت پول نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲🥲🥲

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

#نکات_تربیتی_خانواده ۱۰

🔹یکی از کارهایی که آرامش انسان رو میگیره

🔶فکر کردن به اینه که نکنه انتخابم اشتباه بوده باشه!

🚫 نه خواهر بزرگوار

🚫 نه برادر عزیز

🔷 انتخابت اشتباه نبوده.

🔹بله درسته آدم باید طبق دستورات دین تحقیق کنه و یه مورد مناسب رو برای ازدواج انتخاب کنه

🔺اما وقتی شما با شخصی ازدواج کردی خدا بهترین تقدیرات ممکن رو برای شما در رابطه با همین همسرتون رقم میزنه

✅✔️

✅ بیشترین رشد ممکن رو برای شما در زندگی با همین فرد قرار میده.

🔺بله انتخاب همسر مهمه

اما نه اینقدر که میگن!

🚫🔺🚫🔺

همش دست خداست.

🔸اگه شما انتخاب همسر رو خیلی سخت و حساس دونستی

بعدش هر دقیقه به انتخابت شک میکنی

🚸 اینجوری آرامش زندگیت نابود میشه...

سعی کن با همین همسری که داری به بیشترین رشد ممکن برسی.

🌹🌷 چون خدا میدونه که چه کسی برای تو بهترین عامل رشد هست....

💖 @IslamLifeStyles

نمیشه که همش سرکار باشه و پول نداشته باشه مگر اینکه فقط جمع کنه خسیس باشه و یا دروغ گفته باشه

چرا میشه

قشر کارگر

البته نمیدونم شوهر اسی چکاره هستن

میانِ‌استخوان‌های‌خُردشده‌ام،امیدتقلامیکندبرای‌روئیدن🌱