2777
2789
عنوان

یه خبرخوب ازامشب دوباره جومونگ شروع شد😆😆وای من عاشق فیلم کره ام

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 39 پست

عاشقشممممممممم

من نمیدونستم میخواد پخش شه

۴۰ قسمتشو دان کردم دیدم

الان دارم ۴۱ میبینم

ولی باز قسمت اولو از تماشا دیدم 😂😂😂😂

من عاشق جومونگممممممم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

تکرارش ساعت چنده مابرقمون رفته ندیدم

نمیدونم

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشقشممممممممممن نمیدونستم میخواد پخش شه۴۰ قسمتشو دان کردم دیدمالان دارم ۴۱ میبینمولی باز قسمت اولو ...

وایییی چه باحالیییی منم خیلی دوسش دارم

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

دست بردارین😂🤦🤦🤦

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

بابای دوستم دو سال پیش بود کی بود فوتبال جام ملت های آسیا رو ول کرده بود جنگ نوه نتیجه های جومونگ رو میدید هرچی بچه هاش التماس میکردن بزن فوتبال ببینیم میگفته نه اینا دارن جنگ میکنن بذار ببینم کی پیروز میشه😐🤣

بابای دوستم دو سال پیش بود کی بود فوتبال جام ملت های آسیا رو ول کرده بود جنگ نوه نتیجه های جومونگ رو ...

😆😆

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

وایییی چه باحالیییی منم خیلی دوسش دارم

😂😂😂

من سالی ۲ ، ۳ بار میبینمش 

خیلییی خوبه خداییش

من واقعاااا دوسش دارم

باورت میشه ساعت ۷ ک رفتم تلویزیون روشن کردم

قسمت ۴۰ از گوشیم داشت پخش میشد 😂😂😂😂

خواهرم میگه تو روانیییی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

😂😂😂من سالی ۲ ، ۳ بار میبینمش خیلییی خوبه خداییشمن واقعاااا دوسش دارمباورت میشه ساعت ۷ ک رفتم تلوی ...

قسمت اول که شبکه تماشا

دست بردارین😂🤦🤦🤦

نمیشه😆