2777
2789

در مورد ۱۳ صفر

تاریخ امروز پانزدهم بود
اگه مثلا امروز هم به نیت ازدواج چیزی بخریم
فردا که شانزدهم هست که میشه 13 صفر
امشب یعنی همون شبش میشه درسته ؟
یعنی شب ۱۳ صفر حساب میشه

اره

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید خود روز ۱۳ ام بگیری

اینجوری دقیق تره

شبش میشه ولی هنوز وارد ۱۳ نشدیم ک

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

عزیزم جای این کارچله حق شناس بگیر من هرچی خریدم هیچی عوض نشد

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

باید خود روز ۱۳ ام بگیریاینجوری دقیق ترهشبش میشه ولی هنوز وارد ۱۳ نشدیم ک

حالا فرقشون چیه من پارسال خوده روزش خریده بودم ی چیزی 

بعد امسال هم دوست داشتم یک چی کوچیک هم بگیرم دیگه هر کی بماند ب اعتقادات خودشون 

واقعیتش چون من یه کاری برام پیش اومده سرم شلوغه وقت نمیکنم فردا برم بیرون برای همون  امروز دیدم وقتم خالیه رفتم وسیلمو خریدم . .

حالا ایرادی نداره نه ؟ چون تو دلم ب نیت فردا خریدم 

حالا فرقشون چیه من پارسال خوده روزش خریده بودم ی چیزی بعد امسال هم دوست داشتم یک چی کوچیک هم بگیرم د ...

اطلاع دقیقی ندارم

ولی قسمت این بوده امروز بگیری

به نیت فردا خریدی خب فک کنم مشکل خاصی نباشه ولی فردا میخریدی خب بهتر بود

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

این چیه توضیح میدید لطفاً نشنیدم

سرچ کن گلم

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭