2777
2789
عنوان

احتیاج دارم به یکی از شماها😥

192 بازدید | 28 پست

احتیاج دارم یکیتون کمکم کنید

مغزم کار نمیکنه

خیلی حالم بده دارم سکته میکنم تپش قلب گرفتم

اگر کمکم کنید واقعا خیلی خیلی گره تو این لحظه از من باز کردید

بچها من با پارتنرم دعوا کردم و مقصر بیشتر من بودم

زنگ زد اشتی کنیم من جواب ندادم تا ۳ روز 

یهو دیدم یه روز از خط ناشناس زنگ زد بهم گفت جواب منو بده تکلیفم رو روشن کن 

من واقعا نمیخواستم کات کنم بطور کلی 

اون روز دعوامون شدید تر شد و بالا گرفت و قطع کردیم و تموم

بچها من قبلا یه دوست داشتم که خیلی زیاد رو پارتنر من کراش بود خیلی زیاد تا حدی که بهش یبار شماره داد و اون موقعی که من کات کردم رفت باهاش رفیق شد یه مدت که منو دق بده

اون تموم شد ما باز باهم حرف زدیم ، تا سر همین دعوا ماه قبلیمون 

الان رفتم دیدم همون رفیق هرزه خرابم دیدم اسمشو زده تو بیوش دارم سکته میکنم دارم دق میکنم 

قلبم داره میترکه از درد 

بشدت حالم بده

میخام زنگ بزنم برای اون پارتنر اشغالم بگم لیاقتت همون هرزه نجسه که میدونم فقط و فقط از لج من رفنه این کارو کرده 

دلم میخواد زنگ بزنم فحش بدم ولی واقعا نمیدونم چ غلطی کنم😭😭😭

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

سلام بهرام 

خوبی

اونقدر راجبت تاپیک زدن بیا ببین اینا عاشق چیه تو شدن واقعا خخخ

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

سلام بهرام خوبیاونقدر راجبت تاپیک زدن بیا ببین اینا عاشق چیه تو شدن واقعا خخخ

ای بابا انقدر من بدبختی دارم ک حوصله ندارم دینه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا انقدر من بدبختی دارم ک حوصله ندارم دینه

نه تو رو خدا یه کاریش بکن

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

حق داری عزیزم.من تجربه دارم و اول میخام بهت بگم نفس عمیق بکششش و به این فک کن ک هیچی تو دنیا ارزش بهم ریختن ارامشتو نداره

و اون دوست خرابتو بلاک کن از همه جا.و به پارتنرت پیام بده بنویس خاطرات خوبی باهم ساختیم و خوشحالم که شخصیت واقعیت رو شناختم و الان با خیال راهت میتونم ازت بکنم و برم دنبال سرنوشتم.و براش ارزوی خوشبختی کن و از همه جا بلاکش کن و تمام

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

بمیرم برات دختریه کوچولو زیاد لج کردی ولی اونم نباید همچین حرکتی میکرد

با این حزف دارم مث چی اشک میریزم

دارم دق میکنم 

بخدا موندم چ غلطی کنم

تورو قران کمکم کنید

دختر خیلی بدبخته

تو همین‌حسن ک اشک میریزه باید اشپزی کنه درد ماهانه رو تحمل کنه شکست عشقی تحمل کنه فرصت هایی ک بخاطر عاشقی پرونده رو تحمل کنه

دارم میمیرم

حق داری عزیزم.من تجربه دارم و اول میخام بهت بگم نفس عمیق بکششش و به این فک کن ک هیچی تو دنیا ارزش به ...

میدونی لجم از چی میگیره

اینکه حتی نمیتونم گریه کنم

نمیتونم برم بشینم با راحتی فقط تایپ کنم

باید غذا بپزم 

درد بکشم 

غصه بخورم

اسم اونو تو بیوش ببینم

دارم‌میمیرم

ینی الان باهمن؟

اره پست فطرتای هیچی نداره

واقن من جای تو بودم زنگ میزدم فوشش میدادم ، مردک هول

دارم میمیرم خدااااا

با این حزف دارم مث چی اشک میریزمدارم دق میکنم بخدا موندم چ غلطی کنمتورو قران کمکم کنیددختر خیلی بدبخ ...

قربونت اول اروم باش به خودت سخت نگیر اگه میتونی بگو ببینم چند سال باهم بودین و سر چی کات کردی؟

و هم اینکه چند خودتو پارتنرنت سالتونه چون انقدر سریع رفته این حرکتو زده خیلی بچه بازیه واقعا

بعد ببین الانم نمیتونی قضاوتی کنی ممکنه رفیقت همینکه به گوشش رسیده کات کردی همچین کاری کرده و پارتنرنتم از چیزی خبر نداشته باشه اول مطمعن شو ازشون

قربونت اول اروم باش به خودت سخت نگیر اگه میتونی بگو ببینم چند سال باهم بودین و سر چی کات کردی؟ و هم ...

میشه ازت خواهش کنم بیام دایرکتت و اوتجا باهات حرع بزنم

میشه ازت بخوام وقتت رو بهم بدی 

میدونم من یه غریبم و خواهش زیادیه ولی اگر اینکارو برام بکنی خیلی خیلی تو زندگیم تو این لحظه کمک بشدت بزرکی کردی

ببین عزیزم این حس عشق  ودوست داشتن نیست 

حسادت دخترانه هست که فعال شده 

اگر این اتفاق نمی‌افتاد قطعا  شما تمایل نداشتی برگردی 

چون وقتی این حجم بحث و جدال در یک رابطه پیش میاد 

حتما مشکلات زیادی این میان هست که آرامش را از شما گرفته بوده و مادام مجبور به سوال و جواب از هم بودید و کات و وصل 

شما از این دسته افرادی هستید که طرف را نمیخوایید ولی طاقت اینکه با یکی دیگه هم باشه ندارید خب این میشه حس تملک 

که اشتباه هست 

این آقا ازش یک پارتنر امن در نمیاد بنظرم چند روزی این حال بد را تحمل کن سوگواری هاتو داشته باش 

اما بپذیر و رها کن 

رابطه برای آرامش و پیشرفت هست نه اینکه درگیر استرس و حال بد باشی شما 

خودتو سرگرم کن نذار تایم آزاد داشته باشی

که افکارت درگیرشون بشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍