2777
2789

چرا اینطوریه؟

خیلی وقتا تو تاپیکا مشکلاتی که مطرح میشه نیاز داره با یه فرد متخصص درموردش صحبت کنن و اگه ما اظهار نظری بکنیم ممکنه شرایط بدتر بشه 

اما وقتی میگم که مراجعه کنید روانشناس بهشون برمیخوره یا اصلا تمایلی به رفتن ندارن

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون مشاور خوب واقعا کمه خیلیاشون چرت گو هستن من رفتم یه خانمه میگفتم از مشکلاتم مبگفت نه خانواده شوه ...

وای من رفتم پیش یه مشاور گفتم از آینده میترسم ۳۵ سالمه مجردم و بیکار 

گفت برو با یه مردی که بچه داره ازدواج کن و ترشی درست کن بفروش 

گفتم این همه درس خوندم برای چی 

یعنی حقم اینه تو زندگی که ترشی بفروشم نمیگم شغل ترشی فروش بده ولی چرا وقتی توانایی کارهای دیگه را دارم و زحمت کشیدم تا تحصیلات عالیه جلو رفتم تو همون راستا ادامه ندم. 

بدتر حالمو بد کرد 

اونجا بود که فهمیدم فقط اسمشون مشاوره هیچی حالیشون نیست 

بهترین مشاور هر کس خودشه مشاوره‌ای کار خاصی نمی کنند یه سری راه حل کلیشه ای میدنمتخصص خوب تو ایران پ ...

اگه مشاور هرکس خودش بود که اینهمه مشکلات نداشتیم

اتفاقا من مشاور خوب زیاد میشناسم و مراجعه داشتم واقعا کمکم کردن 

اگه با تحقیق مشاور انتخاب کنید اینطور نمیشه بعد مشاور اصلا راه حل نمیده بهتون کمک میکنه خودتون به راه حل برسید و تصمیم درست بگیرید

چون مشاور خوب واقعا کمه خیلیاشون چرت گو هستن من رفتم یه خانمه میگفتم از مشکلاتم مبگفت نه خانواده شوه ...

خب مشاوری که انتخاب کردین خوب نبوده 

مگه پیش همه مشاورا رفتین 

من کلی مشاور خوب و با وجدان کاری میشناسم

اگه مشاور هرکس خودش بود که اینهمه مشکلات نداشتیماتفاقا من مشاور خوب زیاد میشناسم و مراجعه داشتم واقع ...

باور کن راهکار خاصی نمیدن

مشکلات را خود همون مشاورها هم دارن 

بالاخره زندگیه بالا پایین داره همه دست و پنجه نرم می‌کنند

همه هم به مرور یاد می‌گیرن چطوری با چالشها کنار بیان

هر کسی براساس زندگیش 

وای من رفتم پیش یه مشاور گفتم از آینده میترسم ۳۵ سالمه مجردم و بیکار گفت برو با یه مردی که بچه داره ...

خب پیش مشاور خوبی نرفتین 

تحقیق کنید قبلش 

تو سایتا میتونید نظرات مراجعا رو بخونید راجع به هر مشاور

خب مشاوری که انتخاب کردین خوب نبوده مگه پیش همه مشاورا رفتین من کلی مشاور خوب و با وجدان کاری میشناس ...

شاید 

من که دیگه نمیرم. چه کاریه

خودم بالاخره برای مسائلم یه راه حل پیدا میکنم. فقط مرگه راه حل نداره

خب مشاوری که انتخاب کردین خوب نبوده مگه پیش همه مشاورا رفتین من کلی مشاور خوب و با وجدان کاری میشناس ...

اتفاقا ده تا عوض کردم کلا همین بودن شبیه خانم جلسه ایی های عقده ایی فقططط یه آقایی کمکم کرد که اونم روانپزشک بودن و ۶۰ ساله