نصف پول خونه رو بابام داد نصفش رو شوهرم بعد شوهرم کل خونه رو زد به نامم یه بار تو دعوا بهش گفتم از خونه من برو بیرون اما بعدش دیگه آشتی کردم از اون روز ۳ ماه میگذره و تو این ۳ ماه خیلی با من سرد برخورد میکنه امروز دیگه صبرم تموم شد گفت چته چتد وقته گفت یادته اون حرفو بهم زدی من اشتباه کردم کل خونه را به نامت زدم منم گفتم همین شنبه میریم همه را بهت برمیگردونم من گدا گشنه نیستم به نظرتون چیکار کنم چون انگار راضی نیست و منم از این برخورداش بدم میاد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اولا مقصر شمایی ،دوما همچین اشتباهی نکن ،اگرم خواستی نصف نصف
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست .... پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
15 سال تو خونه من داریم زندگی میکنیم محال یه بار به روی همسرم آورده باشم
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)