2777
2789
عنوان

شوهرم اموالشو زد به نام یکی دیگه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1874 بازدید | 94 پست
فحشی نمونده نداده باشمبهش گفتم آزادی برو ده تا زن بگیرولی با دخترام کارنداشته باشمریضه هیضه دست خودش ...

یا امام حسین خودش جوابشو بده بحق مردونگیه خودش،خیلی ناراحت شدم برا خودت و بچه هات خدا کمکت کنه ..یه دعای شهوت بندی براش انجام بده 

دوربین گذاشتی چطور نشد مدرک جمع کنی؟ از وجود دوربین با خبر شد؟

نه نفهمیده

زود شارژ خالی میکرد 

امروز تازه رفتم پاور بانک خریدم بهش وصل کنم

به امید اینکه بتونم مدرک جورکنم😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی تونن چون تو بیداری نکرده خواب بودنمن نصف شبا مچشو می‌گرفتمهر دفعه حاشا میکرد و فکر میکرد روانیم

الان کاملا جدا شدی؟ دیگه فرصتی نیست ک مدرک جمع کنی؟

دخترات چند سالشونه؟

برام دعا کنید دوباره ببینمش🥺🤍

نمی تونن چون تو بیداری نکرده خواب بودنمن نصف شبا مچشو می‌گرفتمهر دفعه حاشا میکرد و فکر میکرد روانیم

دخترایه خودشن؟ تعرض تا چه حد؟

اولین کاربریم مال سال ۹۸😇 و بعد اون ۳بار تعلیق شدم🙃

نه نفهمیدهزود شارژ خالی میکرد امروز تازه رفتم پاور بانک خریدم بهش وصل کنمبه امید اینکه بتونم مدرک جو ...

چی بگم ..

از یک طرف بگم انشالا زود مدرک جمع شه خب میشه همون تعرض دوباره ..

نشه هم مدرک جور نمیشه

بیا برو بجا ناله نفرین اگه خیلی راست میگی بچه هاتو نجات بده من شوهرت نیستما دق و دلیتو سر من خالی می ...

ایشالا سربچه خودت بیاد تو جسورتر از منی می تونی نجات بدی

تصور شم نمیتونی بکنی چه دردی رو متحمل میشم

همینطور دهن وامیکنی قضاوت می‌کنی

کاش با زن دیگه بود جاااارمیزدم

صحبت آبروی دخترای خودمم هست میفهمی اینو!؟

ایشالا سربچه خودت بیاد تو جسورتر از منی می تونی نجات بدیتصور شم نمیتونی بکنی چه دردی رو متحمل میشمهم ...

شوهر من مثل شوهر شما حرومزاده نیس که بخواد همچین کاری کنه خیالت راحت

پس همینجوری بزار تا روانشون آسیب ببینه اگه یع درصد حرفاتم راست باشه اون بچه ها به خواست خودشون نیس که بخواد آبروشون بره اگه خیلی مادری از حقشون دفاع کن اگرم نه مثل پیرزن ها نفرین نکن 

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

نه زندگی میکنیم تو یه خونه۱۱ــ۶

انتقال اموال شو چه وقت داشته؟ وکیلت گواهی مسدودی حساب هاش گرفته؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.