2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی

77 بازدید | 6 پست

هر چی نمک ظرفشویی میخرم فیکن، قبلا پریل میگرفتم عالی بود ولی الان بیشتر از یک ماه که گیر نمیاد

فینیش هم دوبار گرفتم فیک بود

امروزم بالاخره بسته اینترنتی نمک پریل که سفارش دادم به دستم رسید، نامردا به جای نمک ظرفشویی توش نمک خوراکی ریخته بودن

اگه از جایی اینترنتی نمک ماشین ظرفشویی خریدید لطفا راهنماییم کنید🥲

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

تازه قبل اومدن بسته بهش گفتیم واقعا نمک پریل هست، گفت آره خیالتون تخت

الانم بهش گفتیم این نمک خوراکیه که ، بی پدر دراورد گفت نهههه ما با بسته براتون به عنوان هدیه نمک خوراکی میفرستیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین برو فروشگاه هایی که تعمیرات و قطعات لوازم خانگی و ماشین ظرفشویی دارن. اونا نمک، پودر، قرص، جرم گیر و... دارن. شهر ما که همشون دارن. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

من یه شهر کوچیک اطراف اصفهان هستم. همهٔ تعمیرگاه های لباس‌شویی و ظرف شویی نمک اصل مارک های خوب مثل فینیش دارن. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

ببین برو فروشگاه هایی که تعمیرات و قطعات لوازم خانگی و ماشین ظرفشویی دارن. اونا نمک، پودر، قرص، جرم ...

رفتم از همونا فینیش گرفتم فیک بود متاسفانه😕

من یه شهر کوچیک اطراف اصفهان هستم. همهٔ تعمیرگاه های لباس‌شویی و ظرف شویی نمک اصل مارک های خوب مثل ف ...

من از خوزستان میگیرم

دوبار فینیش گرفتم از دوجای مختلف و هر دوبار فیک بود