2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیر پسر رو دیدم فقط ، زیاد جالب نبود فیلمو خیلی قشنگ تو یک ساعت و نیم میتونستن جمع کنن و خیلی کشش دادن .. داستان خیلی خاصی هم نداشت من کلا دوست نداشتم از ۱۰ نمره بهش ۴ میدم

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
موضوعش چیه

یه مردی که دوتاپسر داره و عاشق یه خانمی میشه طبقه بالای خونشونو به خانم اجاره میده که مخشو بزنه و ادامه ماجرا

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
یه مردی که دوتاپسر داره و عاشق یه خانمی میشه طبقه بالای خونشونو به خانم اجاره میده که مخشو بزنه و اد ...

غلام‌۰چجوری میمیره اخر فیلم؟

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
غلام‌۰چجوری میمیره اخر فیلم؟

خطر <<‌اسپویل‌>>

کسایی که میخوان پیر پسر رو ببینن و نمی‌خوان آخرش اسپویل شه این کامنت رو نخونن

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

توسط علی کشته میشه

خطر <<‌اسپویل‌>>کسایی که میخوان پیر پسر رو ببینن و نمی‌خوان آخرش اسپویل شه این کامنت رو ...

مرسی

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
واقعا میرین سینما؟؟

وا .. مگه شما نمیرین 🤔