2777
2789

غم و اندوه بی دلیل که نمیشه حتما یه دلیلی داره که به رو خودمون نمیاریم ٫ من تحمل می‌کنم به امید اینکه شاید یه روز خوب بیاد 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

وای چرا پاییز اینطوریه 😢😢

همه عاشق پاییزن من از الان غصم گرفته میدونم چقد حال بد باید بگذرونم.. پارسال خیلی حالم بد شده بود هیچ امیدی نداشتم مشکلی ام نداشتم اخه ولی ب هر نکته ی مثبت زندگیم فکر میکردم اصلا تاثیر نداشت. حدود ی ماه درگیر بودم با ی حال بدی از خواب بیدار میشدم ک فقط خدا میدونه از زندگی سیرم کرده بود. شمام مثل من اول پاییز افسرده میشی؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه عاشق پاییزن من از الان غصم گرفته میدونم چقد حال بد باید بگذرونم.. پارسال خیلی حالم بد شده بود هی ...

اره دقیقا اول پاییز دچار اضطراب و استرس بی دلیل میشم و افسردگی و دل تنگی شدید و اصلا آرامش ندارم در صورتی من دوران نوجوانی و دانشگاه عاشق پاییز بودم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
اره دقیقا اول پاییز دچار اضطراب و استرس بی دلیل میشم و افسردگی و دل تنگی شدید و اصلا آرامش ندارم در ...

افسردگیه فصلیه. من امسال قصدم اینه ‌شروع نشده برم دکتر دارویی چیزی بده توانشو ندارم بازم اون حالو تجربه کنم. منم موقع دانشگاه اوایل دانشگاه عاشق پاییز بودم الان از فکر بهش حالم بد میشه

افسردگیه فصلیه. من امسال قصدم اینه ‌شروع نشده برم دکتر دارویی چیزی بده توانشو ندارم بازم اون حالو تج ...

من فقط امیدم به اینه کارم از اول پاییز دوباره شروع میشه و درگیر کار میشم کم تر اون حس و حال بد رو متوجه میشم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من فقط امیدم به اینه کارم از اول پاییز دوباره شروع میشه و درگیر کار میشم کم تر اون حس و حال بد رو مت ...

انشالله امسال اون حالو تجربه نکنیم واسه من جوری بود ک حتی کار کردنم تاثیر نداشت ب زور از خونه میرفتم بیرون. انشالله خدا معجزه کنه امسال حالمون خوب باشه

انشالله امسال اون حالو تجربه نکنیم واسه من جوری بود ک حتی کار کردنم تاثیر نداشت ب زور از خونه میرفتم ...

انشالله ❤❤❤❤❤❤❤