2777
2789
عنوان

بچه ها اگ قشم جون عزیزتو بخوری

89 بازدید | 9 پست

سر یه مسئله ای مامانم قسمم داد ک اره به کسی  چیزی نگو‌ گفت بگو مامانت بمیره اگ به کسی چیزی بگیو اینا منم دیشب سر یه قضیه ای مجبور شدم بگم  به یکی  اون داستانو 

حالا نکنه مامانم چیزیش بشع چون عزیزتریننن ادم زندگیمه و قسمم هم از ته دل بوده  بچه ها این قسم جون و اینا  واقعیه؟

نه نمیشه😂

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهشاً جبهه نگیرید ولی از نظر راز نگه داشتن مرد ها در دوستان یا خانواده یا هر چی قوی تر و بهترن

زن ها به موجب دلایل علمی و بروز احساسات فردی نمیتونن راز رو مدت طولانی نگه دارن

من نمیگم

برید سرچ بزنید

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم