2777
2789
نه بابا عزیزم مهریه نیست که....باهم زندگی میکنیم....مهریه ام ۸۰میلیارد هست...دهنش سرویسه 😂😂😂😂😂

اینو می دونستی اگه اموالش بنام یکی از اقوام درجه یکش بزنه وتو طلب مهریه کنی زندان نمیندازن واموالش بخوان  مصادره کنن ثابت کنه چیزی بنامش نیست  تو هم دستت بجایی بند نیست ومثل خواهر اون کاربر با دوتا وکیل سالی دوسکه تونست بگیره بعد چند سال دادگاه

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

اینو می دونستی اگه اموالش بنام یکی از اقوام درجه یکش بزنه وتو طلب مهریه کنی زندان نمیندازن واموالش ب ...

آخه من اصلا قصدم جدایی نیست کلا 

خودمم حوصله ی این دردسرها رو ندارم ..اگه خوانوادش پاسونو از زندگیمون بکشند بیرون بد نیست خودش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۰۰ میلیون بدی بری خانه خدا خدا مگه تو عربستان بری خونه اش خدا کنار قلب من تو چرا باید یک سوم پولش ب ...

عزیزم مگه من گفتم اسی همچین کاری کنه ؟

پرسید از کاربرا که شما شصدمیلیون داشته باشین باهاش چیکارمیکنین منم گفتم با همچین پولی چیکارمکنم همین!

درکش سخت نیست که

بله خدا توی قلب ادمه و من خودم بارها گفتم خونه ی دوم خدا قلب آدماست

پس نباید اون قلب طمع داشته باشه

نباید تو قلب  ارزش مال دنیایی ک توسط خدا داده میشه

از خدا مهم تر باشه :) چون همون پول رو خدا میتونه تو یک ثانیه نابود کنه یا تو یک ثانیه صدبرابرش کنه...

واینکه وقتی ی ادم در راه خدا هزینه کنه

خدا چندبرابرشو بهش میده حالا چ تو این دنیا چ اون دنیا

چون همه چیز در دست خداست

اصلا وقتی ادم با ی کربلا یا زیارت مشهد زندگیش تغییرمیکنه

فکرمیکنی با رفتن ب خونه خدا معجزه نمیبینه ؟

باورکن بشدت دچار تحول میشه

شما تا چیزیو تجربه نکنی نمیتونی درست راجبش صحبت کنی

مثل همین رفتن ب خونه ی خدا ک حس وحالش حتی توصیش سخته

عزیزم مگه من گفتم اسی همچین کاری کنه ؟پرسید از کاربرا که شما شصدمیلیون داشته باشین باهاش چیکارمیکنین ...

عزیز اینجا صحبت طمع نیست من ادم پولداری نیستم اما بااین این کم پولیم به چند نفر کمک کردم  حد توانم شما چکار کردی مکه رفتین  من اگه پول مازاد داشته باشم هرگز مکه نمیرم باهاش به چند نفر نو عروس که لنگ اقساط جهیزیه هستن کمک میکنم نباس ناراحت بشی من عقیده ام گفتم شماهم عقیده تون گفتین اگه طمع کار بودم  پولم جمع میکردم  سکه ای کمک نمیکردم میرفتم مکه وکلی اعتبار جمع میکردم حاجیه خانم میشدم 

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

عزیزم مگه من گفتم اسی همچین کاری کنه ؟پرسید از کاربرا که شما شصدمیلیون داشته باشین باهاش چیکارمیکنین ...

الان من برم مکه خدا منو میبینه وپولم یک ثانیه صدبرابر میکنه اگه نرم وبا پولس به بنده های نیازمند خدا کمک کنم طمع کارم ممنونم از نوع تفکر تون

عزیز اینجا صحبت طمع نیست من ادم پولداری نیستم اما بااین این کم پولیم به چند نفر کمک کردم حد توانم ش ...

دوست عزیز

کمک کردن ب بنده ی خدا

و رفتن به خونه ی خدا 

هرکدوم جای خود دارن

من نگفتم هرکسی بره خونه ی خدا صدرصد پولدار میشه

گفتم خدا صدبرابرشو براش تو این دنیا جبران میکنه یا اون یکی دنیا

بعدام خوبه من گفتم با دویست دیگش مغازه میزنم ادمی که بخواد کمک کنه با همون درامد مغازش کمک میکنه !  چون حداقل کم کم بعضی مغازه ها ماهی سی چهل تومن درامدشونه مخصوصا مغازه های پاساژ 

(من فروشنده بودم. و  انلاین شاپ هم داشتم و قراره بزودی مغازه بزنم یا صاحبکار داداشم فکرکنم فقط ماهی سی چهل تومن به کارگراش میده...)

((واینکه من خودم ادمیم که نه پولدارم نه زیادی فقیر ولی درتلاشم که چه از لحاظ روحی چه‌مالی ب حیوونا ادما کمک کنم پس من مشکلی بااین ندارم کسی بخواد پولشو بجای رفتن ب خونه ی خدا خرج فقرا کنه(اصلا من کی باشم مشکل داشته باشم) حتی خد از این بابت خوشحال ترمیشه ک بنده اش اینقدر ادم خوش قلبیه ک بفکر دیگران هم هست

فقط حرف من اینه هرچیزی جای خودش رو داره مثلا وقتی با دویست میشه رفت خونه خدا با دویست دیگ میشه مغازه ای چیزی زد و از درامد ب بقیع کمک کرد چرا باید نری  ؟

من از جهت خودم میگم))

به هرحال من قصد ناراحت کردن شمارو نداشتم

معذرت میخوام اگه باعث شدم ناراحت شین

ان شاء الله خدا درحدی به هممون روزی بده ک بتونیم بریم خونش هم ب کلی ادم فقیر کمک کنیم

دوست عزیزکمک کردن ب بنده ی خداو رفتن به خونه ی خدا هرکدوم جای خود دارنمن نگفتم هرکسی بره خونه ی خدا ...

خواهش میکنم شما درست میفرمایید من پوزش میخوام همون مغازه شما تجربه فروش وشناخت اجناس دارین اگه کسی تجربه نداشته باشه حتمی چند سری اشغال غالب میکنن یک سری جنسا دستش باد میکنه شما تجربه خودتون بامن واسی یکی نبینین