2777
2789
عنوان

تخمک کشی کردم

666 بازدید | 47 پست

سلام دوستان دوشنبه تخمک کشی کردم ۳۰تاتخمک داشتم..شنبه باید برم ببینم جنین تشکیل شده یانه...پارسال هم تخمک کشی کردم جای دیگه ۸ تاتخمک  داشتم و۴تاجنین پوچ تشکیل شد....حالا شنبه باید برم ببینم چیشده..حالا خیلی ناامیدم‌‌‌..فک میکنم بی کیفیان و پوچن‌..سرگیجه شدید هم دارم...حالم هم جسمی هم روحی خیلی بده...

میخای بدونی چه جور آدمی هستی ،نگاه به دوستات کن به ادمایی که باهاشون میگردی. ببین کین ..ببین انسانیت دارن.؟.بوی خدا ازشون میاد؟ ..امام زمانی ان؟.ببین ازوقتی باهاشون بودی چقد به خدا نزدیک تر شدی..اگه همه ی اینا رد شدن بدون تا اینجا راهتو اشتباه اومدی..تادیر نشده برگرد......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات دعا میکنم عزیزدلم ❤️🫂

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

ببخشید گلم مشکلت چیع

تنبلی تخمدان و بی کیفیتی تخمک وشوهرم اسپرم ضعیف

میخای بدونی چه جور آدمی هستی ،نگاه به دوستات کن به ادمایی که باهاشون میگردی. ببین کین ..ببین انسانیت دارن.؟.بوی خدا ازشون میاد؟ ..امام زمانی ان؟.ببین ازوقتی باهاشون بودی چقد به خدا نزدیک تر شدی..اگه همه ی اینا رد شدن بدون تا اینجا راهتو اشتباه اومدی..تادیر نشده برگرد......

ان شاءالله ب حق گلوی بریده حسین خدا دامنتو سبز کنه

ممنونم بابت دعای خوبت عزبزم

انشاله خدا کمکت کنه دعا میکنیم برات توکل کن بخدا

فدااات

واقعا نمیشه از حکمت خدا سر درآورد بعضیا که اصلا به بچه اهمیت نمی‌دن و صلاحیتش و هم ندارن فرت فرت بچه دار میشن به عده هم عین شما دنبال بچه انشالا که تشکیل شده گلم

از آقایون محترم خواهشمندم توی تاپیک هام نظر ندن

درد داشت؟؟؟؟؟؟چند ساعت طول کشید

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

واقعا نمیشه از حکمت خدا سر درآورد بعضیا که اصلا به بچه اهمیت نمی‌دن و صلاحیتش و هم ندارن فرت فرت بچه ...

فدای شما..انشالله