2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر بزرگم تا ده ماهگی دندون نداشت یدفعه چندتا با هم دراورد

رشد دندان هر بچه ای فرق میکنه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

پسر من ده روز دیگ ۱۱ ماهشه ولی خبری نیست🥴

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

رشد ناخن و موهاش خوبه؟چون میگن احتمالا کلسیم و ویتامین دی پایینه که دیر در میارن

ناخن ک هر هفته نیاز ب گرفتن داره موهاشم والا معمولیه. منم شنیدم ک از کمبود کلسیمه و دی ولی مگ زمان قدیم بجز شیر مادر چیز دیگ میخوردن؟ اون‌موقعم بکی زود درمیاورد یکی دیر

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

ناخن ک هر هفته نیاز ب گرفتن داره موهاشم والا معمولیه. منم شنیدم ک از کمبود کلسیمه و دی ولی مگ زمان ق ...

شیر مادر میخوره پسر شماهم ،نمیدونم والا آخه دختر من موهاش کم پشته شکم بیشتر شده ،اخه قدیمیا بنیه خوبی داشتن من خودم دارم از لاغری میمیرم بعد شیردهی،😂شیرم خوبه مقدارش ولی چرب نیس چون بچمم لاغره ،داستان دارم 

شیر مادر میخوره پسر شماهم ،نمیدونم والا آخه دختر من موهاش کم پشته شکم بیشتر شده ،اخه قدیمیا بنیه خوب ...

بله عزیزم شیر مادر میخوره. منم لاغر نیستم ولی با اینک غذام زیاده وزنم ثابت مونده بخاطر شیردهیه دیگ. دیگ شیر الان کیفیت ماهای اولو نداره بچه باید غذاهم بخوره تا جون داشته باشه ولی اگ باز نگرانی قطره ویتامین د بده. من دکتر برده بودم پسرمو گفت دندونش کم مونده دربیاد اگ میخای ویتامین د بده گفتم مگ مولتی نداره گفت درصدش کمه