سلام.
لطفا بدون هیچ قضاوتی کمکم کنین.
من یک مادرم و یک دختر دارم که ۱۷ سالشه.
دخترم اوایل حدودا ۱۴ یا ۱۵ که بود خیلی با ادب بود همیشه درس میخوند کمکم میکرد بهش میگفتم مادر جان برو بیرون بگرد میگفت نه میخوام درس بخونم.
اما بعد چند سال وقتی تازه وارد دبیرستان شد خیلی عوض شد ( دخترمم از اون دخترا نیس که همیشه با مادرش راحت باشه حتی تو اوایل نوجوانی افسرده و گوشه گیر شد چون باباش پیشش نبود بردمش مشاور بهتر شد) خب داشتم میگفتم خیلی عوض شد طوری که گفت میخوام موهامو پسرونه بزنم موهای خیلی بلند و زیتونی داشت بعد فروختش دادش یه گوشی شیائومی بعد از اون موقع ( من زیاد به تیپش گیر نمیدم بدون حجاب هم میره بیرون) از اون موقع با دوستاش میره بیرون یکبار صبح رفت ۷ شب برگشت منم چون حالم زیاد خوب نبود شوهرم داشت طلاقم میداد اصلا خودمو گم کردم به خاطر همین زیاد به دخترم توجه نداشتم بعد از اون موقع رفتار شدید پرخاشگرانه داره طوری که من میترسم باهاش حرف بزنم یکبار با دختره تو مدرسه دعواش شد میخواستن ازمون شکایت کنن انقدر دختره زخمی شد نمیدونم چی بگم قیافه اش هم شده پسر تیپ پسرونه مو پسرونه اصلا انگار دخترم نیس پسرمه بیشتر اصلا ببخشیدا خانوما سینه خیلی کمی داره اصلا خیلی کمه طوری که بگیم نداره خب این بده چون ۱۷ سالشه.
بعد چند وقت اومد خونه ساعت ۷ شب شام نخورد سریع رفت تو اتاق خوابید حرفی هم نزد بعد رفتم اتاقش تا چند تا لباساشو بشورم دیدم یکی از لباساش بو حالت سیگار میداد خیلی ناراحت شدم قلبم گرفته میترسم ازش بپرسم یا حتی گوشیشو چک کنم که با کی میگرده درساشم افت کرده دارم دیوونه میشم