2777
2789

سلام گلی

منم دکتر غددم بهم گفت باید جراحی کنم و بهم گفت برو دکتر بلند پرواز ولی من تصمیم گرفتم برم دکتر عباسی  فردا ظهر هم دارم میرم مطب دکتر عباسی ببینم نظرش چیه.

شما چی کار کردین؟ تصمیم تون رو گرفتین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلیمنم دکتر غددم بهم گفت باید جراحی کنم و بهم گفت برو دکتر بلند پرواز ولی من تصمیم گرفتم برم دک ...

سلام عزیزم

من هم مطب عباسی رفتم هم عاطفی

عاطفی برای 15 شهریور بهم وقت عمل داد

عباسی برای 6 اذر

من نظرم رو عباسی هست

وقتی رفتم مطبی عباسی دلم قرص شد خیالم برای عمل راحت شد ولی مطب عاطفی که رفتم دلشوره داشتم

سلام عزیزم

ممنونم از پاسخ گویی تون 

به من گفته بودن امروز برو مطب عباسی ساعت ۳ نوبت بگیر منم ساعت ۲ رفتم دیدم پشت درش زده روزهای دوشنبه و چهارشنبه.

البته دکتر غدد من دکتر سوید هستش که نامه داده بود که برو دکتر بلند پرواز ولی من طبق تحقیقاتی که کردم نظرم دکتر عباسی بود ولی حالا که شما می گین آذر ماه خیلی دیره .ان شاءالله دوشنبه میرم ببینم چطور میشه.

ان شاءالله که خدا همه ی بیماران رو شفا بده 

سلام عزیزمممنونم از پاسخ گویی تون به من گفته بودن امروز برو مطب عباسی ساعت ۳ نوبت بگیر منم ساعت ۲ رف ...

سلام عزیزم

دوشنبه و چهارشنبه مطب هستن

برای من زدن آخر آبان که من گفتم نمیتونم شد آذر 

سلام عزیزم 

آره .دوشنبه رفتم برام تاریخ عمل رو زد آذر ماه 

خودش هم به مدت یک ماه رفت خارج از ایران برای تحصیل. 

حالا من بدون اطلاع از منشی برگ عملم رو دادم به یه آشنا توی کوثر ببینم می تونه یه نوبت زودتر بهم بدن

برای من زدن بیرون آوردن تیروئید کامل به همراه غدد لنفاوی مرکزی به همرا ه غده تیموس

چون بچه های مدرسه ایی دارم دلم می خواد زودتر عمل بشم .

گفتن اگر زودتر می خوای باید بری بیمارستان اردیبهشت ولی بیمه ما با کوثر قرارداد داره 

حالا توکل به خدا ببینم کی میشه

سلام عزیز 

خوبین ،من روز پنجشنبه با دکتر عباسی کار عملم شد ،همون آشنایی که گفته بودم توی کوثر دارم هفته پیش بهم زنگ زد که نوبت عملت برای ۲۴ درست شده و ما روز چهار شنبه رفتیم بیمارستان و کارهای تشکیل پرونده رو انجام دادیم گفتن ساعت ۷ صبح باید اونجا می بودیم و من رو برای معاینه پیش دکتر قلب فرستادن و نوار قلب گرفتند،آزمایش خون دادم و بعد هم فرستادند زیر زمین برای عکس از گردن دیگه کار ما تمام شد و گفتن ساعت ۸ شب با شما تماس می گیریم ساعت ۸ تماس گرفتند وگفتن ۸ ساعت قبل از عمل شام نخور و ۴ ساعت قبل از عمل آب هم نخور و ساعت ۱۰ باید بیمارستان باشی ولی ممکن هست با ۲ ۳ ساعت تاخیر نوبتت بشه . وقتی رفتم بیمارستان لباس دادن و فشار گرفتن و توی اتاق آمادگی عمل نشستیم  اتاق شلوغ بود و پر 

ساعت ۱۲ من وسه نفر دیگه رو فرستادن اتاق عمل که اونجا هم توی نوبت بودیم و من ساعت ۲ وارد اتاق شدم و عملم ۴۰ دقیقه طول کشید که با بیهوشی ۳.۵ از اتاق عمل بیرون آمدم راستی دکتر عباسی با دکتر بلند پرواز با هم عمل میکنن و من حتی با این که بیمار عباسی بودم قبل از بیهوشی دیدم بلند پرواز آمد بالای سرم ،شنیدم که میگن براشون فرق نمی کنه که بیمار کدومشون هست درآمدشون رو با هم 

نصف می کنن غذا فقط سوپ بود تا ساعت ۱۰ شب هم با این که من خیلی تشنه بودم بهم نه آب دادن و نه چیز دیگه ای ،شب هم بیمارستان بودم و تا فردا ظهرش ساعت ۲ مرخص شدم قرص کلسیم بهم دادن که باید بخورم و گفتن ۱۰ تا ۱۲ روز دیگه جواب پاتولوژی که آمد باید ببرم مطب عباسی، راستی خیلی ها نگران صداشون بودن که من خداروشکر مشکلی نداشتم ،دکتر گفت روز بعد از عمل هم میشه حمام رفت 

نصف می کنن غذا فقط سوپ بود تا ساعت ۱۰ شب هم با این که من خیلی تشنه بودم بهم نه آب دادن و نه چیز دیگه ...

سلام عزیزم

چند روز پیش به یادتون بودم گفتم که کار عملتون شد یا نه

ممنون که اطلاع دادی عزیزم

خداروشکر که عمل به خیر گذشت برای شما

من 6 اذر نوبتم هست

خیلی هم میترسم و نگرانم

سلام عزیز 

ممنونم از شما

ان شاءالله که برای شما هم به خیر و شادی میگذره 

نگران نباشید دکتر خوبی انتخاب کردین .

بهش فکر نکنید که استرس نگیرید ، امیدوارم که نتیجه پاتولوژی هم مشکلی نداشته باشه که این ماجرا دیگه تمام بشه.