2777
2789

تولدت پرتکرارعزیزمممم بهتریناروبرات آرزومیکنم🎂🎂🎂🎂🎂💖💖💖💖💖💖😘😘😘😘😘😘باشخصیت،تحصیلکرده،مهربون،خوش قلب،دوستداشتنی،مودب بمونی برامون ماچ به کله ات😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍❤❤❤ @nazaniiiin‍ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولد داریم چه تولدی 

دوست خوب من 

@nazaniiiin‍ 

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

سلام عزیزم فدات شم ممنونم بیادم بودی😍😍😍🤩🤩🤩

لطف داری ب من شما😘

ب خوبی های خودت نگاه کردی منم شبیه خودت دیدی گلم 

من ذوقققق😘😘😘

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ای جونم تولد نازنین جانم خیلی خیلی مبارک🎂😍🥰❤️🎂

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

تولد داریم چه تولدی دوست خوب من @nazaniiiin‍

دورت بگردم عشق من🥰😍

مرسی عشقم😘

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

سلام عزیزم فدات شم ممنونم بیادم بودی😍😍😍🤩🤩🤩لطف داری ب من شما😘ب خوبی های خودت نگاه کردی منم شبی ...

به به متولد جونم رسید قربون قلب مهربونت😘😘😘😘😘تو یه فرشته ای نازنین قشنگم باید ازت زیادتکثیربشههههه😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

ای جونم تولد نازنین جانم خیلی خیلی مبارک🎂😍🥰❤️🎂

مرسی عزیزدلممم سلامت باشی گلم

به به متولد جونم رسید قربون قلب مهربونت😘😘😘😘😘تو یه فرشته ای نازنین قشنگم باید ازت زیادتکثیربشههه ...

عزیزمم شرمنده میکنی😅🥰

لطف داری عزیزم ممنونم بابت تاپیکت غافلگیر کننده بود