2777
2789
عنوان

وام بلوبانک بدون ضامن

131 بازدید | 19 پست

سلام اگر حساب بلوبانک باز کنید و ۳ماه ازش استفاده کنید (من حتی میانگین روزی ۳تومنم نداشتم وام داد ولی)

بعد۳ماه کمترین مبلغ وامی که بهتون میده۹میلیونه

و درلحظه به حسابتون واریزمیشه و ضامنم نمیخواد

اگر خواستید ثبت نام کنید کد‌دعوت بزنید اگه هم به شما۱۰۰تومن واریزمیشه هم برای من

کد دعوت:MHN7YY

افتتاح حسابشم کاری نداره از بازار برنامشو دانلود کنید

اسی بخاطر ۱۰۰ تومن دروغ نگو

بلو باید گردش حسابت بیشتر از ۳تومن باشه تا تازه وام اولیو حدود۵،۶تومن بهت بده

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی بخاطر ۱۰۰ تومن دروغ نگوبلو باید گردش حسابت بیشتر از ۳تومن باشه تا تازه وام اولیو حدود۵،۶تومن بهت ...

😔🥹منم رو۱۰تومن حساب کردم ۴ ۵ تومن  داشتم دست نزدم جز اون استفاده ام میکردم اخر ۴.۵۰۰ بهم وام دادن

من۳تومن نداشتم دو سه روز درماه شاید از ۳تومن بیشتر بوده ولی اینکه شمامیگید باید بمونه رو منم شنیدم 

نمیدونم حالا چیشده به من داده البته من خیلی وقت پیش گرفتم 

باز اینطور که دوستان میگن این نکته رو مدنظر داشته باشید بهتره که ۳تومن باید ۳ماه تو حسابتون باشه

چون من تازگی نگرفتم

😔🥹منم رو۱۰تومن حساب کردم ۴ ۵ تومن داشتم دست نزدم جز اون استفاده ام میکردم اخر ۴.۵۰۰ بهم وام دادن

اره اولیو کلا کم میده من یماه بالای۲۰تومن توش داشتم ولی گردش اون ماهمو۱۱تومن حساب کرد

بعد تازه اگ یوقت قسطاشو دیر بدی دیگه خودتم بکشی بهت وام نمیده دوست من ک گردش حسابشم بالااس یبار ۳قسطشو یجا باهم داد دوتا معوق داشت ینی

الان بعد یسال اصلا بهش وام نمیده دیگه با وجود گردش حساب بالاش

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد