2777
2789

حالم بده و بلاتکلیفم ک حتی درسمم نمیتونم بخونم آزمونم نزدیکه توروخدا خانمای بالای ۲۵سال و تجربه دارا کمک کنن

من ۴ساله عروسی کردم خودم ۲۷سالمه شوهرمم ۳۳ سالشه 

خودم تو یک رشته خوب درس خوندم و دارم برای موفق شدنم تلاش میکنم قیافمم عالیه بخدا هیچی کم ندارم 

بچه نیاوردم چون شوهرم معتادشد الانم ترک نکرده و مصرف الانش قرص و شربت متادون هستش با سیگار زیاد و شبا خواب نداره نمیزاره منم بخوابم سرکار نمیره تموم زندگیمون شدخ قسط و قرض و ترس و لرز از بدهی ها 

بهش میگم برو ترک کن میگه بزار قرضامو بدم بعدش میرم

با وجود تمااااام دعواهاش ک سر بچه اوردن باهام کرد نیاوردم 

چون میترسم اونم گرفتار بشه گناه داره 

خانوادشم میدونن معتاده اصلا نمیان بهش بگن بیا برو ترک کن و وقتی حرف بچه میشه پررو پررو میگن ابرومون رفت چرا بچه نمیاری و خودشونو عرب میکنن اصلااااا ب یه ورشونم نیست

خاله هاش و اطرافیانش و خانوادش بهش فهموندن ک زنت داره ازت استفاده میکنه تا مستقل بشه بعدشم ازت طلاق بگیره

خانواده آشفته و داغونی هم دارن همشون دونه دونه مشکلات حاد دارن اینجوری نیست ک مقرراتی و چارچوبدار باشن اصلا!!!

شوهرم اخلاقش باهام خوبه مهربونه درک داره هیز نیست اصلا 

نمیدونم چکارکنم برم یا بمونم ترک میکنه؟؟؟میتونم سالمش کنم؟؟؟کمکش کنم درست میشه؟؟؟یا نه برم طلاق بگیرم

از بعد طلاقمم خیلی میترسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقققققققط روی بچه نیاوردن من مانوور میدن اونو و اطرافیانش

اطرافیان رو ول کن اونا بخاطر حرف بازی خودشون میخان بدونن بچه دار میشی یا نه که اگه بچه دار نمیشی ذوق کنن همچنان شوهرتو پر میکنن که بچه دار بشی پات گیر کنه به زندگی 

اسی از حرف زدنت خوشم اومد منطقی بود میشه یه سوال ازت بپرسم 

تا ترک نکرده بچه نیار گناه داره بچه 

دایی من اعتیاد داشت زنش ۲ تا پسر آورد هرچی بهش گفتن یکی آوردی بسته گفت به شما چه الان ۲ تاشون دربه در شدن پدر معتاد مادرشونم طلاق گرفت جهیزیه و خونه رو برد و رفت پسر کوچیکش ۹ سالش ولی اصلا بلد نیست بنویسه  چون هیچکس نیست بفرستش مدرسه مادربزرگ بیچارم گرفتارشون شده 

بله عزیزم

من دارم با یه زوج میرم مسافرت که چند ساله نامزدن و عروسی نمیکنن کل هزینه هاشون رو به خوشگذرونی خرج میکنن  ولی پولدارن دختره رژیم میگیره ولی گاهی اصلا رعایت نمیکنه 

تااینجاش به من ربطی نداره زندگی خودشه 

سری پیش به من تو مسافرت گفت خشکی (درست میگفت) و این حرفش باعث شد من به خودم بیام و یکمی از یبس بودن دربیام 

من میخام بدونم الان که قراره یه هفته باهم باشیم چه حرفایی بزنم که ناراحت نشه (منظور از ناراحتی همون حرفایی هست که به من ربطی ندارد) چون من اصلا حرف زدن بلد نیستم نمی‌دونم چه جمله هایی به کار ببرم همش ناله های الکی میکنم از زندگی و شرایطم مینالم 

نمی‌دونم متوجه هستی چی میگم یا نه 

من دارم با یه زوج میرم مسافرت که چند ساله نامزدن و عروسی نمیکنن کل هزینه هاشون رو به خوشگذرونی خرج م ...

خب یکم مثبت باش توی مسافرت هیشکی حوصله غر و ناله نداره 

باهاش بگو بخند عکس بگیر درمورد لباس و این جور چیزا ازش بپرس

خیلی چیزا هست ک میتونی ازش بهره ببری

منظورت از اینکه حرفی ک میزنی ب تو ربطی نداره چه حرفاییه؟؟

خب یکم مثبت باش توی مسافرت هیشکی حوصله غر و ناله نداره باهاش بگو بخند عکس بگیر درمورد لباس و این جور ...

نه می‌دونم چه حرفایی به من ربطی ندارد ولی نمی‌دونم در مورد چه موضوعی حرف بزنم که مثبت باشه 

اونسری رفتیم شمال شوهرم بالون دوتا می‌گفت می‌خندید من فقط گوش میکردم 😑 کل مسیر کل مسافرت یه کلمه هم حرف درست حسابی نزدم 

ترک نخواهد کرد. تو تا همین حالا هم تباه شدی. دخترا موقع ازدواج چشماتونو باز کنید. خانواده ای که پسرش درگیر اعتیاده براش زن میگیرن که خوب بشه. و به همون زن اصرار میکنن بچه بیاره .... نکنید... سنی نداری هنوز. دختر عمه بدبخت من با یه پسری که ترک کرده بود ازدواج کرد... مادرشوهر محبورش کرد دوتا پسر هم آورد الان شیش سال بعد از ازدواحش برگشته خونه پدرش ... بدون بچه ها ... همه براش داغون شدن.... میخوای بازم از بدبختیاش بگم... اونم شوهرش تک پسر بود ولی مادرشوهر فقط بفکر پسر خودش بود... میگه برنمیگردم تو اون شکنجه گاه