2777
2789
عنوان

مگه آدم باید طلبیده بشه

123 بازدید | 12 پست

پس ادمای بدی که میرن یعنی لیاقتشون از ما بیشتر بوده یا از ما بهتر بودن که طلبیده شدن؟!

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

کی از دل کی خبر داره

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس صدام حسین هم طلبیده شده ؟این چرت و پرتا رو برسز دور

همون خیلیاااا معتقدن باید طلبیده بشی😐الان که مفته همه میرن ولی مثلا من خودم وقتی شرایط ندارم چه ربطی به طلبیده نشدن داره

🤣🤣🤣🤣کربلا، مشهد سفرای زیارتی

آهان.

ول کن بابا بذار یه کم هوا خوب بشه برو پیش همین امام رضا ع خودمون

عراق اصلا جای تمیزی نیست اونم تو این اوج گرما

انشاالله یه  سه چهار سال دیگه اربعین میوفته اردیبهشت اون موقع برو

خوب یا بد بودن آدما رو خدا می‌دونه شما نمیتونی تایین کنی چون علمت در برابر علم خدا ناچیزه پس بقیه رو ...

مسخره نکردم همونا که میرن میگن بااااید طلبیده بشی انگتر ما کافریم اونا مسلمون. همشونو میشناسم میدونم چجور ادمایی هستن

خوب یا بد بودن آدما رو خدا می‌دونه شما نمیتونی تایین کنی چون علمت در برابر علم خدا ناچیزه پس بقیه رو ...

راس میگ یه زنی سه تا بچه داره با مرد متاهل هم رابطه داره شوهرش  فهمیده میخاد ازش طلاق بگیره اونوقت هر ماه میره کربلا اینجور آدما اعتقادمون رو ضعیف میکنن که اینا خرابن همیشه میرن اونوقت ما که آرزومون نمیریم