2777
2789
عنوان

این انرژی زنانه دیگه چیه میگن

188 بازدید | 13 پست

من که نمیتونم همیشه خانومانه رفتار کنم گاهی وقتا مجبورم سر شوهرم داد و بیداد کنم اتفاقا تاثیر بهتری هم داره مثلا ببینم زیادی رفیق باز شده باید داد و بیداد کنم ولی این مشاورا میگن یه کاری کن تو خونه بهش خوش بگذره همیشه باهاش مهربون باش تا رفیق بازی نکنه اگه اینجوری باشم که افسارش از دستم در میره 😄🤔😐اونم ولویی و علاف خیابونا میشه

نظر شما چیه؟

یا مثلا میگن هروقت داره با دوستاش میره بیرون بهش بگو خوش بگذره عزیزم تا اون انرژی ای که از دوستاش میگیره دوبرابر به تو برگردونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انرژی زنانه رو نمیدونم ولی در کل  زندگی و جریان زندگی وقتی بره سمت اینکه ی نفر افسار بگیره دستش و دیگری افسار دور گردنش ، دیگه اون قشنگی و شیرینی و عشق رو نداره ... 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

همش چرت و پرته های اینستاعه 

هر دفعه یه موضوع جدید از خودشون درمیان برای ویو 

مردی که ذاتش خراب باشه و پایبند زندگی نباشه بلا نسبت خودتو تیکه پاره هم کنی بازم کار خودش رو می‌کنه 

مرد باید خودش به این شعور رسیده باشه که دیگه متاهل شده و مسؤلیت یه انسان دیگه و یه زندگی به عهدش هست 

وگرنه اگه نخواد اینو بفهمه تو هرکاری هم کنی نمی‌فهمه 

انرژی زنانه رو نمیدونم ولی در کل زندگی و جریان زندگی وقتی بره سمت اینکه ی نفر افسار بگیره دستش و دی ...

همش از رو مجبوریه این شوهر من تو خونه ای بزرگ شده که هم پدر هم مادر هردوتا آدمای بی خیال و سهل گیر بودن من الان باید تربیتش کنم این چیزا رو یادش بدم 😑😑😑

همش چرت و پرته های اینستاعه هر دفعه یه موضوع جدید از خودشون درمیان برای ویو مردی که ذاتش خراب باشه و ...

آخه بستگی به مردش داره

مردی خودش یه پا زنه 

زنش باید جور مرد بودنو بکشه

همش از رو مجبوریه این شوهر من تو خونه ای بزرگ شده که هم پدر هم مادر هردوتا آدمای بی خیال و سهل گیر ب ...

نه انرژی خودت رو بیخودی هدر نده 

اون با این شرایطی که میگی بزرگ شده و دیگه عوض بشود نیست 

تا زمانی که فقط خودش بفهمه 

نه انرژی خودت رو بیخودی هدر نده اون با این شرایطی که میگی بزرگ شده و دیگه عوض بشود نیست تا زمانی که ...

اگه بخوام رها کنم بد وضعی میشه 

اخه اطرافم هم میبینم بعضی زن های بی خیال، شوهرشون چه بلاهایی به سرشون آورده و حتی خیانت کرده یا شب ها ول کرده تا صبح رفته باغ یا سفر مجردی رفته

اگه بخوام رها کنم بد وضعی میشه اخه اطرافم هم میبینم بعضی زن های بی خیال، شوهرشون چه بلاهایی به سرشون ...

بشین باهاش صحبت کن 

بدون هیچ رودروایسی 

ببین موضعش چیه 

خودش هم آیا دلش میخواد تغییر کنه یا نه 

اگه دیدی خودش هم دوست داره کمکش کن تا رفتارش رو عوض کنه