2777
2789

کدوم بهتره بعد لیسانس ؟ 

میگن باید تا دکتری بخونی ولی بعد لیسانس حداقل نمیشه مهدکودک کار کرد؟ 

و از طرف دیگه تعریف علوم تربیتی رو شنیدم که برای معلمی خوبه ولی شنیدم قراره آزمون آموزش و پرورش رو که از رشته های دیگه معلم میگیرن بردارن و علوم تربیتی دیگه ارزش نداره

غیر از معلمی کجا کارداره 

کلا کدوم بهتره بین روان و تربیتی 

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس نهمم خوب برای آینده ی کاری انسانی دارم میپرسم میخوام برم

اینده کاریش خوبه

فقط باید علاقه داشته باشی بعد علوم تربیتی

روانشناسی و مشاوره هست که بعد لیسانس باید دوباره ۲ الی ۳ سالم دوباره بخونی و تو مراکز استخدام شی

حسابداری هم هست که بعد لیسانس میتونی تو فروشگاه ها مغازه ها سازمان ها ادارات بیمارستان به عنوان حسابدار و بانک ها و...... کار کنی

علوم تربیتی هم میتونی تا ارشد و دکترا بری و بری شاخه روانشناسی تربیتی و مهد کودک بزنی یا هم میتونی تو صدا سیما کا کنی

اینده کاریش خوبهفقط باید علاقه داشته باشی بعد علوم تربیتیروانشناسی و مشاوره هست که بعد لیسانس باید د ...

ممنون 

در کل کدوم بهتره از لحاظ زود کار پیدا کردن

ممنون در کل کدوم بهتره از لحاظ زود کار پیدا کردن

حسابداری و مدیریت مالی

دو رشته جداست

واسه مشاوره هم البته بعد چهار سال کار هس ولی باید تخصص داشته باشی

روان دوره تحصیلش زیاده

حسابداری و مدیریت مالیدو رشته جداستواسه مشاوره هم البته بعد چهار سال کار هس ولی باید تخصص داشته باشی ...

نه بین اینا گفتم 

بازم ممنون 

بین روان و علوم تربیتی که خودم گفتم

عزیزم گفتم که اینا دوران تحصیل شون زیاده متوجه نمیشی؟

اگه حوصله تحصیل زیاد داری روان خوبه

شما اگه انتظار داری بعد لیسانس کاری بهتون بدن باید روان و علوم تربیتی رو بذاری کنار

علوم تربیتی بیشتر اشباع شده معمولا برای استخدامه

عزیزم گفتم که اینا دوران تحصیل شون زیاده متوجه نمیشی؟اگه حوصله تحصیل زیاد داری روان خوبهشما اگه انتظ ...

ممنون