2777
2789

مادرشوهر من کلا دعوت نمیکنه معتقده بدون دعوت باید بریم به همین خاطر من تو این ۹ سال بدون دعوت نرفتم

بعضی اوقات سالی یه بار عیدا دعوتی میگیره ما بقی اوقات ماهی یه بار در حد دو ساعت شب نشینی میرم

ولی شوهرم هروقت که خودش دوست داشته باشه میره که معمولا هفته ای یه بار میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بد . واقعا دلم سوخت براش . شوهرش بد اخلاقه ؟ چرا اینقدر تو سری خوره ؟

شوهرش خشن خیلی روش مسلط

بخواد عصری بیرون بره جایی با خواهر شوهر متاهل و مجرد باید هماهنگ کنه اونا کاری نداشته باشم باهاش😑😬م

من دورم بجاش رااحتم

اخرین بار اردیبهشت رفتیم خونه مامانبزرگم کلا زیاد نمیریم تا بابابزرگم بودن بابام هر روز میرفت یا حداقل هفته ایی ۵/۶ بار میرفت درحد نیم ساعت، یک ساعت ماهم ماهی یه بار درحد چای یادم نمیاد اخرین بار کی شام رفتیم خونشون جز وقتی بابابزرگم فوت کرده بود و یکسره اونجا بودیم و مهمون داشتیم برای شام همین الان بابام هفته ایی یه بار میره اونم هربار میره عصبی میشه مامان بزرگم از دوتا عمه های مجردم میناله عمه هام از مامان بزرگم 😂😑

دیگه ماهی یک بار رو حتما میریم .معمولا هم شب میمونیم و فرداش بر میگردیم .مادر شوهر و پدرشوهرم رو خیلی دوست دارم‌.ولی خوب سر کار میرم و شهر هامون هم از هم‌جداست حدود یک‌ساعت فاصله داره .