2777
2789
عنوان

مردا چقدر هار شدن چشونه

244 بازدید | 19 پست

یه مدته کل تاپیکا شده کتک

بعد مردای اطراف منم هار شدن جدیدا دست بزن پیدا کردن - شوهر دوستام فامیل اینا (خودم شوهر ندارم)

چشون شده چقد جدیدا بد شدن برای اوضاع اقتاصدیه؟

شوهر من کارایی میکنه از کتک بدتر 

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشونه چرا اینطوری میکنن

نمیدونم 

تو دوران عقد شاهزاده اند و خانومشون ملکه

بعدش اون روی خودشون رو نشون میدن 

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

وای آره منم امروز تو نونوایی به ی مرد گفتم من جلوتر از شمام دادم بیداد گذاشت،🤣 منم پرو به یه پسر جلوم بود گفتم من دامن نامه تو شلوارت بده پاکت بگیره هاپ هاپ نکنه🤣 باز گفت تو تا حالا نون نخریدی منم گفتم نه همیشه ننت کارگروه میمومد می‌خرید امروز مرخصیه 🤣 دیگه بهش توجه نکردم هرچی گفت کلا وحشیشون در رفته البته ماه صفر هم هست سنگینه