2777
2789
عنوان

باردار نیستم اما سیسمونی میخره

87 بازدید | 7 پست

خانوما باردار نیستم اما مامذنم از الان میخواد بخره ک در اینده راحت باشه فکرش میگ دو تومن پول دارم چی بخرم ب دوتومن خربد اولیه ؟ب دوتومن چی میدن ؟

کم کم میخواد اینجوری بخره تا تموم بشه 

خب طلا بخره حداقل

سیسمونی جنسیت که معلوم نیست و مد روز ادم بخره بهتره

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزایی ک دختر پسر نداره مث سرویس خواب با طرحای اسپرت لوازمی مث پستونک میوه خوری قاشق چنگال پیشبند  حوله اسپرت پتو کالسکه روروئک ساک کریر صندلی ماشین یا صندلی غذا 

فلاسک ابجوش فلاسک غذا قمقمه اب تشک تعویض  ی سری لباس تیکه ای ها دختر پسر نداره

یادمه مامان منم وقتی دید قصد باردار شدن دارم همینجوری خورد خورد خرید کرد

اولین خریدی ک کرد شیشع و پستونک ست ناخن گیر پستونک میوه خوری ظرف غذا سرویس حوله قاشق ژله ای بود ک فک کنم همش ۳ تومن یا ۴ تومن شد 

باز ماه بعدش سرویس کالسکه پتو دورپیچ  فلاسک غذا سرویس خواب و اینارو خرید 

ی یری لباس تو خونه ای طرح اسپرت خرید 

بهش بگو سکه پارسیان بخره با پولش.

یا دلار ک بعدا بفروشه و بخره سیسمونی.

از الان قدیمی میشه بخره

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •