2777
2789
عنوان

بنظرتون چه رفتاری نشون بدم من

28 بازدید | 2 پست

من و دوستم هفت ساله دوست صمیمی ایم از صمیمی هم یه چیزی فراترررر درحدی که با خانواده ما اومد مسافرت ، هزاربار خونه هم موندیم و… 

یه فامیل شون ۱۲ سال ازش بزرگتر بود سیگاری و مش..روب قاچاقی رفته بود ترکیه ، دوستم عاشق این شده بود من فقط نمیخواستم برع سمت یه همچین شخصی چون خوشکله همه چیش خوبه! 

چند روزیه اصلا پیام نمیده به من، با اینکه هرثانیه حرف میزدیم

از غریبه ترین ادم شنیدم ، پسره اومده ایران، دیشب با دوستم رفتن مهمونی دوستم گفته دعا کنید با ازذواج تموم شه 

فکرکن حتی یککک کلمه یک کلمه هم به من نگفته🙂 

میخوام به روش بیارم و کلا ارتباطمو قطع کنم باهاش به نظرتون درسته؟

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

قرار نبود پسره رو بخورمش که 

میگفتم یکم صبر کن همین!

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.