2777
2789
بعد یکسال که از محمد جدا شدم ی هفتس دارم با یکی آشنا میشم اولاش خیلی خوب بود ینی یکی دو روز اول الان ...

داره به خودش وابسته ات میکنه ، سیاستش هس 

، زیاد بهش اهمیت نده 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو زندگیت یبار هم شده به کسب احتیاج نداشته باش

نه بحث احتیاج نیس آخه من کاری نکردم ازم سرد شه غرورمم اجازه نمیدع دلیل رفتاراشو بپرسم فق میزیرم. تو خودم 

دیگه محمدی ندارم بعد شیش سال برای همیشه رفت اون رفتو موند این اکانت 💔

داره به خودش وابسته ات میکنه ، سیاستش هس ، زیاد بهش اهمیت نده

من اینجوری وابسته نمیشم کاش بدونه بدتر از چشمم میوفته 

من اینجوری وابسته نمیشم کاش بدونه بدتر از چشمم میوفته

با نوع رفتارت بهش بفهمون که از چشمت افتاده

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

با نوع رفتارت بهش بفهمون که از چشمت افتاده

دیگه نه زنگ میزنم نه اهمیت میدم به کم بودناش تا خودش بفهمه داره برعکس عمل می‌کنه 

دیگه نه زنگ میزنم نه اهمیت میدم به کم بودناش تا خودش بفهمه داره برعکس عمل می‌کنه

دوسش نداری که ؟؟؟

تو یه هفته؟؟؟؟معلومه که نه فقط ناراحت میشم اینجوری رفتار میشه باهام

پس اونی که میخوای نیس ،

کات به نظرم 

پس اونی که میخوای نیس ،کات به نظرم

بدبختی نمیتونم 

چون از تهران رفته بندر عباس کار کنه 

روز اولم بهم گف ۶تا۷سرکارم  

از اون ور راست و دروغ نمیدونم گوشیش خراب شده یا نه 

الان جواب داد شبا اصلا آنلاین نمیشه ب زور ی زنگ ملزمه میگه گوشیم خرابه 

میترسم بگه شرایط منو میدونستی و خودت اومدی درکم نکردی 

بدبختی نمیتونم چون از تهران رفته بندر عباس کار کنه روز اولم بهم گف ۶تا۷سرکارم از اون ور راست و دروغ ...

اگه هم نمی تونی پس سعی کن باهاش و خصوصیاتش کنار بیای

میخام همین کارو کنم اما خیلی زود از همه چی ناراحت میشم

منم قبلا اینطور بودم الان بهتر شدم 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

اگه هم نمی تونی پس سعی کن باهاش و خصوصیاتش کنار بیای

انقدم ذاتم درسته بخدا نمیتونم با پسرای دیگه چت کنم خودمو سرگرم کنم عذاب وجدان میگیرم