2777
2789
عنوان

کسایی که رانندگی بلدن بیاننن لطفا

127 بازدید | 17 پست

سلام من میخام گواهینامه بگیرم همه کلاسارو رفتم آیین نامه هم دادم. قبل این جریانا اصلا ماشین نروندم

ولی بعد ۱۲ جلسم بابام گاهی شبا منو میبره تمرین..

بعد با ماشین مربی اصلا اینجوری نشده

یه مشکلی دارم اعصابم خورده یکم پیش داشتیم میومدیم خونه یکی از فامیلامون بعد خاستیم بنزین بزنیم دنده سه بودم بابام گفت برو داخل پمپ بزنین بعدش برو دنده دو سرعتمو آوردم پایین خاستم برم دو ماشین تند تند ریپ میزد💔 حالم بده حس میکنم قبول نمیشم شهریو مشکلم چیه؟

بابامم نا امید شد ازم 

اینم بگم استرسیم چکار کنم ریلکس باشم 

مثلا سر تقاطع پیچیدم به چپ یه تریلی جلوم بود بابام داد زد ولی من تو لاین خودم بودم برام مهم نبود . سریع هول میکنه منم هی میترسم الان تپق بزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با باباها نباید رفت تمرین انرژی آدمو میخورن من چندبارباشوهرم رفتم کلی اعصابمو خورد کرد

خب دیگه کسی نیست باهاش برم 

بعد این ماشین مام خیلی نرمه با پراید فرق داره انگار خودم میترسم چیزی نشه همش ب فکر ماشینم تا رانندگی بابام بالا سرم😂

شاید ای خدا خیلی هول میکنم😔 تعادلم از دست میرع

اصلا هول نشو کار با ماشین پشت سرت نداشته باش گور پدرش 

مهم جلوته و اینکه سعی کن قبل از اینکه بخوای برسی سر کوچه یا هر جایی که باید بیای دنده یک از قبل سرعتت کم کن

اصلا هول نشو کار با ماشین پشت سرت نداشته باش گور پدرش مهم جلوته و اینکه سعی کن قبل از اینکه بخوای بر ...

چقد مونده به کوچه باید برم یک؟

من اگه هول نشم ریپم نمیزنم مشکلم اینه زود پا از کلاچ بر میدارم