2777
2789
عنوان

میشه نظر بدید استرس دارم واس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بعد از ده دیقه هاله بارداری نیست .‌روز سوم ک از موعودت گذشته ازمایش دادی منفی شده یا کیست داری یا دارو خوردی هورمونات بهم ریخته .‌وگرنه بعد ده روز تاخیر درجا باید دور خط پررنگ شه  عزیزم من خودم توو اقدام و چشم انتظارم  با یک سقط .‌وقتی باردار بودم در جا ۵ روز ب موعودم خط انداخ و دو خط پررنگ شد و عکسشم میفرسم برات  ولی توو اقدامام  همیشه هاله انداخته ولی پریود شدم .‌

داشتم رفع شده کومیفن میخوردم

عزیزم من خودم یه چشم انتظارم  اصلا دوس ندارم کسیو ناامید کنم ولی ب احتمال قوی باردار نیسی هورمونات بهم ریخته حتما اول یه ازمایش خون بده منفی بود بر. دکتر پیگیر باش . من خودم هر ماه ۱۰ تا بی بی چک میزنم روزی شده ۳ تا انقد ک هزینه ی بی بی چک دادم خخ کاش ثمره داشت

ببین عزیزم این برای منه زیر ۳۰ ثانیه اینجوری شد

واسهال منم خودکاری این مدلی هاله انداخت ولی فرداش پریود شدم  گگگ لعنتی انقد خوشحال بودم میگفتم فردا میرم ازمایش خون انقد گریه کردم روزی ک پریود شدم

سلام عزیزم خوبی شما جواب ازمایشت چی شد؟؟؟ کاش دامن همه سبز شع من توو تاپیکهای بی بی چک حتما باید باش ...

آزمایشم‌منفی شد

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️